Autor Tema: Twin Spark + Turbo Amerika [Jamal]  (Posjeta: 44589 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Twin Spark + Turbo Amerika [Jamal]
« Odgovori #30 : Čet 21:51:28 15.04.2010. »
to je normalno svake godine treba cistit tu kutiju. :G:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #31 : Čet 22:21:39 15.04.2010. »
to je normalno svake godine treba cistit tu kutiju. :G:

Kako da ne!!!    :ruganje:

Ako ti auto ima onu meržicu preko usisa zraka ispod haube, nema niti jednog listića....možda koja iglica od bora!!   :super:
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #32 : Čet 22:23:32 15.04.2010. »
Kako da ne!!!    :ruganje:

Ako ti auto ima onu meržicu preko usisa zraka ispod haube, nema niti jednog listića....možda koja iglica od bora!!   :super:

pih pederluk
stojadin, milicija edišn

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #33 : Čet 22:45:19 15.04.2010. »
ako ima  :sablja:  a sta ako nema. e onda je  :truba:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #34 : Čet 22:49:57 15.04.2010. »
onda nabaviš mrežicu u pevecu na vrtu  :ruganje:
stojadin, milicija edišn

Offline JaMaL

• 2.5
  • **
  • Turbo bez folka...
« Odgovori #35 : Čet 23:01:39 15.04.2010. »
pa meni realno mrezica ne treba... kod mene nema nijednog drveta u veoma sirokom krugu :) ovde unutra je bilo raznog drveca... tako da kapiram da nije nikada cisceno... na osiguracima kutije nije bilo dodatnih ureza tako da ako ih neko nije vratio sve u milimetar gde su ranije stajali da nista ne ogrebe pored onda je niko nije skidao ranije... a posto mi je frish rekao da on entilaciju ni ne pali jer se cuju cudni zvuci i izlazi svasta napolje... onda kapiram da nije ni on :)

u svakom slucaju sam je ocistio, oprao, sutra stavljam nov sundjer svuda i pakujem je... stavicu mikrofiltersku mrezicu preko onog usisa gore... mada ne znam kako cu do njega da dodjem...

nego Fly nadji mi onu rucicu mislim da ovde necu imati srece sa tim... ne znam nikoga sa viskom sasija od 75 ovde a otpadi to presuju odavno... baci pm da se dogovorimo oko ostalog  :good:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #36 : Čet 23:03:38 15.04.2010. »
nema frke

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #37 : Sri 13:00:29 12.05.2010. »
U kojoj fazi su radovi na turbu?

Offline JaMaL

• 2.5
  • **
  • Turbo bez folka...
« Odgovori #38 : Sri 21:57:51 12.05.2010. »
idu unazad... juce nisam mogao upaliti auto... nema struje na pumpi benzina...

akumulator daje 12.38v, ja rekoh ajde da ga jos malo dopinim, ostavim ga da se puni dokle je mogao... 12.58v celu noc... full... isto... ne zeli da se upali pumpa...

prekontrolisen sve sa unimerom... jer je tabla vadjena i sve vraceno na original... rekoh da nisam ja nesto zajebao... sve na mestu.. vegla i dalje ali ne zeli da upali... ne vrti se pumpa i to je to...

iznerviram se znajuci za prosli put i caku sa akumulatorom i kupim nov... stavim u gepek... privezem... auto upali na prvi takt...

sta reci... ne voli punjene akumulatore... sve radi... sem lampice za zmigavce na tabli koja je nesto prevezana zbog alarma ali to nije bitno... sve radi... tj. lampica se ne gasi... gori stalno... ne treperi niti se gasi... resicu to ovih dana... sutra idem na tehnicki pa registracija da se produzi... pa boooooost...

inace sto se tice prerade stvari stoje u mestu... ili idu unazad... nemam vremena da se mlatim sa pravljenjem izduvne grane i nesposobnim majstorima... usis sam preradio samo cekam varenje, intercooler stize, ali nemam cevi... turbo ne mogu da nabave skoro... nema sledeceg uvoza ne znaju kada ce... kao kriza a ne mogu meni 1 da uvezu samo... samo kenjaju... rekose mozda krajem leta... a preskupo mi da ga narucim preko neta... skoro duplo... ne dam... i tako... sve se nesto ceka... svi nesto kenjaju... treba da pocnem i novi posao sad preko leta... ne nalazim vremena jednostavno... svi mi sede na glavi...

ali bice... tesim se... i tovarim delove kao hrcak... najveci problem je kao i uvek fabrikacija i materijal u ovoj shugavoj zemlji... ne bi verovali neke cene koje su mi trazili za izduvnu granu... i niko ne zeli da mi radi od 3-4 mm  debelog zida cevi (koje btw. ne mogu da nadjem nigde sa zadovoljavajucim % ugljenika)... jer su kao predebele i kao ne treba ti itd... a ne kapiraju temperature i opterecenja koja materijal trpi na turbo motoru... ali sta god... furamo dalje... u nove pobede :)

bicete obvesteni detaljno o svim radovima kada do njih dodje... za sada se samo krpi i lagano tunira bosch :) sledece nedelje ubacujem wbO2 sa logerom pa javljam rezultate default boscha...

i da btw. probio mi dihtung na 1 cilindru izduvne grane pa malo prdi ispod haube :)

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #39 : Čet 08:14:39 13.05.2010. »
 :nod: ipak ima nešto kod tebe.

Ne kužim ovo sa akumulatorom, meni nije radila pumpa kad padne napon, ali čim je 12+ radi. Ovaj akumulator koji imam sam 6 puta do sada ispraznio skroz i nadopunjavao i još pali na njega.

Offline Interceptor

• 3.0
« Odgovori #40 : Čet 15:33:28 13.05.2010. »
:nod: ipak ima nešto kod tebe.

Ne kužim ovo sa akumulatorom, meni nije radila pumpa kad padne napon, ali čim je 12+ radi. Ovaj akumulator koji imam sam 6 puta do sada ispraznio skroz i nadopunjavao i još pali na njega.

Kod mene također tako, pun puta mi se ispraznila, malo sam nadopunio 10 minuta i odmah upali. Kad sam montirao pumpu malo sam dao kontakt jedno 10 puta da se pumpa napuni benzinom i tih i vidim nestaje struje jer pumpa se javlja sve lijenije i lijenije,al upali 11. put s tako malo struje.

Offline JaMaL

• 2.5
  • **
  • Turbo bez folka...
« Odgovori #41 : Čet 17:07:53 13.05.2010. »
ne znam... ali na ovom autu to tako radi...

danas sam konacno razvalio ono koleno od turba dole na tehnickom... auto mi je prenizak da bi usao na valjke...

tako da moram i ja to da menjam sad... lamela je takodje zasmrdela gadno danas tako da kapiram da je i njoj kraj...

nista lagano sad lemela da se uradi dok ne stigne koleno od auspuha... i da prestelujem AFM jer mi nesto ne radi kako sam navikao...

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #42 : Pet 01:49:31 14.05.2010. »
Ako ti treba kontakt za nitovanje lamele reci - par nas je radilo kod istog lika, ukljuchujuci i Aleksu i trpe snagu samo tako.

Bilo bi dobro da iskoristis priliku i odneses komplet kvacilo na testiranje, slajfovanje itd jer pitanje je da li je i kako uradjeno... Zao mi je sto nemas vremena, ali te i totalno razumem - slicni problemi i kod mene.
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #43 : Pet 01:57:15 14.05.2010. »
a bilo bi lose da svi istovremeno slazemo aute. jedno vrijeme na forumu nitko niej slagao pa smo si vec lagano isli na zivce, bilo je svega. sad je bolje. taman kad jedan slozi drugi pocne radit.

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #44 : Pet 01:59:47 14.05.2010. »
Nadam se da ja nisam sledeci...  :DD:
Alfaholics CC
German wheel source :lol: