0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
samo stavi i zašerafi ak meni ide 4x100 na 4x98 išlo bu i tebi 5x100 na 5x98 bez ikakvih šajbica konusnih šerafa itd. jedino što sam ja kapicu šerafa otpilio jer imam brezone duge 8cm zbog distanci pa da ide prek na prek
u kranjec vijcima sam kupio dulje i jače šerafe koje sam dao potokariti uz originalni uzorak ... jedina razlika je u duljini ( od glave do kraja su 8cm ) ... glave su potokarene onak okruglo sa jednim djelom ravnim da neprovrte i nekih cm do dva od glave prema kraju su urezani "žljebovi" ko na originalu ... to upucao u prednje diskove i na dva mjesta svaki piknuli var ... nema labavo nemrda nikuda ... jedina razlika između njih i originalnih je ta što su na kraju u centru rupice od tokarskog stroja ( šemso je gledao nekaj i veli a kakvi su ti to šerafi )cifra je bila nekih 15kna/komad ... M14 čini mi se ... nemam više taj papirić sa dimenzijama + tokar mi je uzeo nekih 100 kna za rad
A otraga? Isti sistem ko napred ili? Znači samo si uzeo duže šarafe i obradio kod tokara glavu i one zube koji idu u disk ili glavčinu na mjeru koju treba?
brezon ce puknut samo ako se ukoso,tj labavo stisnu sarafi pa plese felga dok vozis.........inace nema sanse da pukne przunjer......