0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja ne mogu psihički stavit 5x100 na 5x98 bez plivajućih matica i gotovo. Ne volim takva rješenja, a jel to drži ili ne me uopće ne zanima. Ne postoje bezveze takve matice i šarafi.
Odlična guma za te pare, Englezi driftaju s tim gumama već par godina...., ovisno o težini vozila bolja je od R888, nešto je tvrđa smjesa od Toya i bolje se ponašaju na težim autima, dok ih lagane kante trebaju dobro zagrijati, pa se na laganima R888 čini bolji, jer je mekši.Inaće u 195/50-15 je mekša mješavina nego u 205/45-16, mada to nigdje ne piše, ali je praksa pokazala...
Pošto je najveća mana Toyo R888 na Grobniku to šta se prebrzo i previše zagrijava, tj. pregrijava, onda bi po ovome moglo značit da su Federalke puno bolji izbor?Ima li tko (osim Mirka) iskustva sa Hankook RS-2?
tko je vozio R888 i Federlake kaze da R888 je bolji ali ne toliko koliko cijena to govori, a duplo su skuplje, isto vrijedi i za Kumho Ecsta V70, u ovoj dimenziji je 150€ dok je Federalka 75€, e pa da ga jebes duplo bolja nije
Koliko para toliko muzike.
Ne znam šta kažu za pregrijavanje Federalki na Grobniku, jer to me jedino zanima za konstatnost vožnje... na Hondi od Uzzy-a koja ima 900 i nešto kila nakon 2 kruga sam morao hladit R888, a bilo je jako hladno vrijeme vani, bura, hladan asfalt... sa GTV-om na R888 sam napravio premalo krugova (na tim istim gumama kojima sam vozio na Hondi kasnije) da bi mogao reć išta o tom problemu, ali sam čitao da je R888 na Grobniku loš upravo zbog toga - prebrzo se pregrijava...dok je Michelin Cup (kojeg nema ispod 18 cola) majka upravo zato jer se ne pregrijava...dok eto, npr. test vozači za Nordschleife se kunu upravo u R888 kao najbolji izbor za tu stazu, barem za auta sa prednjim pogonom...pa ti sad budi pametan...
888 je guma za cestu, ring je koliko znam blizi cesti nego grobniku. ubiti je grobnik smece od asfalta i tesko je nac pravu gumu za to.
u principu bilo koja hard mjesavina odgovara...od cestovnog slicka najbolje su se pokazale Cupice ali to kosta bogatstvo i isto nije trajnije rjesenje...bolja onda kruzni full slick pa makar i rabljeni i da vidis kroviranja u 1. shikani
ajde ti to neosetiš pa imaš vodovod u žiki
jazo kakav vodovod, koji žika