Autor Tema: Gume + dimenzije itd...  (Posjeta: 27662 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Interceptor

• 3.0
Odg: Gume + dimenzije itd...
« Odgovori #60 : Ned 22:48:04 02.10.2011. »
Ja ne mogu psihički stavit 5x100 na 5x98 bez plivajućih matica i gotovo. Ne volim takva rješenja, a jel to drži ili ne me uopće ne zanima. Ne postoje bezveze takve matice i šarafi.

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #61 : Ned 22:50:56 02.10.2011. »
Ja ne mogu psihički stavit 5x100 na 5x98 bez plivajućih matica i gotovo. Ne volim takva rješenja, a jel to drži ili ne me uopće ne zanima. Ne postoje bezveze takve matice i šarafi.

ja se slažem sa tobom u potpunosti!  :good:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #62 : Ned 22:55:47 02.10.2011. »

ako je tako onda i ne treba pitanje, stavi, suti, vozi

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #63 : Pon 00:31:46 03.10.2011. »
Odlična guma za te pare, Englezi driftaju s tim gumama već par godina...., ovisno o težini vozila bolja je od R888, nešto je tvrđa smjesa od Toya i bolje se ponašaju na težim autima, dok ih lagane kante trebaju dobro zagrijati, pa se na laganima R888 čini bolji, jer je mekši.

Inaće u 195/50-15 je mekša mješavina nego u 205/45-16, mada to nigdje ne piše, ali je praksa pokazala...

Pošto je najveća mana Toyo R888 na Grobniku to šta se prebrzo i previše zagrijava, tj. pregrijava, onda bi po ovome moglo značit da su Federalke puno bolji izbor?

Ima li tko (osim Mirka) iskustva sa Hankook RS-2?
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #64 : Pon 13:17:27 03.10.2011. »
Pošto je najveća mana Toyo R888 na Grobniku to šta se prebrzo i previše zagrijava, tj. pregrijava, onda bi po ovome moglo značit da su Federalke puno bolji izbor?

Ima li tko (osim Mirka) iskustva sa Hankook RS-2?

tko je vozio R888 i Federlake kaze da R888 je bolji ali ne toliko koliko cijena to govori, a duplo su skuplje, isto vrijedi i za Kumho Ecsta V70, u ovoj dimenziji je 150€ dok je Federalka 75€, e pa da ga jebes duplo bolja nije  :D:

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #65 : Pon 15:04:25 03.10.2011. »
Koliko para toliko muzike.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #66 : Pon 17:26:14 03.10.2011. »
tko je vozio R888 i Federlake kaze da R888 je bolji ali ne toliko koliko cijena to govori, a duplo su skuplje, isto vrijedi i za Kumho Ecsta V70, u ovoj dimenziji je 150€ dok je Federalka 75€, e pa da ga jebes duplo bolja nije  :D:

Ne znam šta kažu za pregrijavanje Federalki na Grobniku, jer to me jedino zanima za konstatnost vožnje... na Hondi od Uzzy-a koja ima 900 i nešto kila nakon 2 kruga sam morao hladit R888, a bilo je jako hladno vrijeme vani, bura, hladan asfalt... sa GTV-om na R888 sam napravio premalo krugova (na tim istim gumama kojima sam vozio na Hondi kasnije) da bi mogao reć išta o tom problemu, ali sam čitao da je R888 na Grobniku loš upravo zbog toga - prebrzo se pregrijava...dok je Michelin Cup (kojeg nema ispod 18 cola) majka upravo zato jer se ne pregrijava...dok eto, npr. test vozači za Nordschleife se kunu upravo u R888 kao najbolji izbor za tu stazu, barem za auta sa prednjim pogonom...pa ti sad budi pametan...
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #67 : Pon 17:57:14 03.10.2011. »
888 je guma za cestu, ring je koliko znam blizi cesti nego grobniku. ubiti je grobnik smece od asfalta i tesko je nac pravu gumu za to.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #68 : Pon 20:05:04 03.10.2011. »
Koliko para toliko muzike.

malo malo pa vozis Grobnik i slickove na alfi  :D:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #69 : Pon 20:09:55 03.10.2011. »
Ne znam šta kažu za pregrijavanje Federalki na Grobniku, jer to me jedino zanima za konstatnost vožnje... na Hondi od Uzzy-a koja ima 900 i nešto kila nakon 2 kruga sam morao hladit R888, a bilo je jako hladno vrijeme vani, bura, hladan asfalt... sa GTV-om na R888 sam napravio premalo krugova (na tim istim gumama kojima sam vozio na Hondi kasnije) da bi mogao reć išta o tom problemu, ali sam čitao da je R888 na Grobniku loš upravo zbog toga - prebrzo se pregrijava...dok je Michelin Cup (kojeg nema ispod 18 cola) majka upravo zato jer se ne pregrijava...dok eto, npr. test vozači za Nordschleife se kunu upravo u R888 kao najbolji izbor za tu stazu, barem za auta sa prednjim pogonom...pa ti sad budi pametan...

Frane kaj ti sad filozofiras  :tup: :D: moje gume su na stocku u SLO, stigle  :yahoo: vozit cu ih 22.10 pa cemo vidjeti kakve su i sta su, osim ako jebena kisa ne opizdi onda cemo kitu vidjet...ovi koji to uredno voze na Grobniku tvrde da je bestbuy

Vozio me Luka u svojoj ST sa tim gumama sad zadnji put i fino se auto ponasa na stazi, po njemu Kumho Ecsta V70 zericu mozda bolja ali definitinvno ne vrijedi duplo vise para kako sam i pisao gore

na kraju krajeva ja zelim gumu s kojom mogu i po cesti voziti i otici na track day i da nije skupa, kako stvari stoje za sada za mene je to Federal 595RS-R

kad mi se bude trazio ultra grip jer cu loviti najbolje vrijeme onda cu si nabaviti kruzni slick od svojih racera iz AK Klek, a to nece biti do iduceg proljeca...

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #70 : Pon 20:12:53 03.10.2011. »
888 je guma za cestu, ring je koliko znam blizi cesti nego grobniku. ubiti je grobnik smece od asfalta i tesko je nac pravu gumu za to.

u principu bilo koja hard mjesavina odgovara...od cestovnog slicka najbolje su se pokazale Cupice ali to kosta bogatstvo i isto nije trajnije rjesenje...bolja onda kruzni full slick pa makar i rabljeni i da vidis kroviranja u 1. shikani  :D:

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #71 : Pon 20:18:07 03.10.2011. »
u principu bilo koja hard mjesavina odgovara...od cestovnog slicka najbolje su se pokazale Cupice ali to kosta bogatstvo i isto nije trajnije rjesenje...bolja onda kruzni full slick pa makar i rabljeni i da vidis kroviranja u 1. shikani  :D:
ajde ti to neosetiš pa imaš vodovod u žiki  :nod: ;) :D:
samo te gas može spasit?

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #72 : Pon 20:37:08 03.10.2011. »
ajde ti to neosetiš pa imaš vodovod u žiki  :nod: ;) :D:

jazo kakav vodovod, koji žika  :82:  :DD:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #73 : Pon 20:43:22 03.10.2011. »
jazo kakav vodovod, koji žika  :82:  :DD:

Roll bar u autu...   :DD: :DD:
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #74 : Pon 20:54:38 03.10.2011. »
 :DD: :DD:

sjebo me sa ovim Žika  :DD: