Autor Tema: Gume + dimenzije itd...  (Posjeta: 27679 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: Gume + dimenzije itd...
« Odgovori #180 : Sri 23:55:31 13.01.2016. »
Bijele? Napravio si najbolji moguci odabir  :good:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #181 : Čet 16:26:41 14.01.2016. »
Osjecaj kako auto lezi je toliko subjektivan da je rasprava bespredmetna,netko voli veliki kotac,netko feder plave boje,netko razjeban ovjes i geometriju .... bitno je da se vidi kako auto lezi dok se vozi u koloni i ocito je koji je postelan tvdje a koji mekse,tko vise lovi auto a tko manje,da negovorim o kvaliteti guma.... Tko je gledao na grobniku kak serijska 75 ica na 14' pohabanim slickovima prati nadrkanu sa 50ks vise na 17' sve mu je jasno

Koja to je pratila koju?
Dve 75ice su se vozile Grobnikom, jedna je u Njemackoj druga je u Gajnicama...ovo drugo nabijem na masni klip takvu voznju i primjere

Nemoj spominjat vise 75 i Grobnik, nema toga vise, eventualno Frane osvjetla transaxle obraz...za taj sport treba para koji ljudi ili nemaju ili nece da investiraju, budimo otvoreni

Marko iz Ljubljane (Grillz) i Mika ... nisam jedini to primjetio ... on u zavoju oče ispasti iz auta ali mu Mika nebježi ... na ravnom Mika bježi naravno

kaj ... spominjanje 75 i grobnika ... di je problem da se ne bi govorilo o tome? kaj je to sveta krava? nabijem te spike ko ima većega i koliko ga tko može primiti ... svatko ima pravo govoriti i slagati si auto kak hoće ,svako mišljenje se uvažava a iskustvo cijeni,ali kad se postavljaju mišljenja jedna iznad drugih e onda je sveta krava zakurac i ubija smisao alfe 75 i sve što stojadin donosi (kvarove,prolupale motore,ono kad se provozaš prvi put,kad te murjaci gledaju i nekuže kakva je to prevara, najbrže vrijeme na stazi itd.)

daj me nemoj jebat
« Zadnja izmjena: Čet 16:41:41 14.01.2016. z3kan »

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #182 : Čet 16:28:01 14.01.2016. »
a neces vjerovati, ali uzeo sam iste samo col manje  :DD:

haleluja  :care:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #183 : Čet 16:44:59 14.01.2016. »
i toliko smo otišli u kurac kad se ovo sve spominje u stylingu .... Isusati Jakove BTJ šta učini crni sine?

jesi odlučio kaj bude od tog tvog auta :82:

:DD: :DD: :DD:

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #184 : Čet 17:01:46 14.01.2016. »
mislim da je najbolje sve narezat na šnite  :muzika: :kosa: :wiii:
...AR 75 stealth edition ...fast as a shark....

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #185 : Čet 18:09:58 14.01.2016. »
Osjecaj kako auto lezi je toliko subjektivan da je rasprava bespredmetna,netko voli veliki kotac,netko feder plave boje,netko razjeban ovjes i geometriju .... bitno je da se vidi kako auto lezi dok se vozi u koloni i ocito je koji je postelan tvdje a koji mekse,tko vise lovi auto a tko manje,da negovorim o kvaliteti guma.... Tko je gledao na grobniku kak serijska 75 ica na 14' pohabanim slickovima prati nadrkanu sa 50ks vise na 17' sve mu je jasno

Koja to je pratila koju?
Dve 75ice su se vozile Grobnikom, jedna je u Njemackoj druga je u Gajnicama...ovo drugo nabijem na masni klip takvu voznju i primjere

Nemoj spominjat vise 75 i Grobnik, nema toga vise, eventualno Frane osvjetla transaxle obraz...za taj sport treba para koji ljudi ili nemaju ili nece da investiraju, budimo otvoreni

Marko iz Ljubljane (Grillz) i Mika ... nisam jedini to primjetio ... on u zavoju oče ispasti iz auta ali mu Mika nebježi ... na ravnom Mika bježi naravno

kaj ... spominjanje 75 i grobnika ... di je problem da se ne bi govorilo o tome? kaj je to sveta krava? nabijem te spike ko ima većega i koliko ga tko može primiti ... svatko ima pravo govoriti i slagati si auto kak hoće ,svako mišljenje se uvažava a iskustvo cijeni,ali kad se postavljaju mišljenja jedna iznad drugih e onda je sveta krava zakurac i ubija smisao alfe 75 i sve što stojadin donosi (kvarove,prolupale motore,ono kad se provozaš prvi put,kad te murjaci gledaju i nekuže kakva je to prevara, najbrže vrijeme na stazi itd.)

daj me nemoj jebat

nista jedno iznad drugih ili neko bahacenje...navodis primjer koji uopce nije relevantan, ali ok, forum skipe...pisu se pizdarije bez pokrica...ionako nebitno

samo sam iznio cinjenicu da se osim Mike i mene nije ozbiljno vozio s tim autom po stazi, jesam mozda lagao?...ne dovodeci u pitanje da je kao prvo to pitanje mogucnosti (dakle pare i vrijeme), a onda prioriteta i volje/ljubavi za tim

Offline daniel 75

• 2.5
  • **
« Odgovori #186 : Čet 18:35:31 14.01.2016. »
 :respekt: svima, i svačije mišljenje volim saslušati i iskustva uvijek dobro dođu ako ne uvijek su jeftinija  :D: nego vlastita, 75 mi je vec 9 godina i daily i vikend auto, i jos uvik sidnem s osmijehom na licu u nju i vozim se sve samo ne ravno, i 2.0 TS sa sperom mi je sasvim dovoljno za zajebanciju po gradu i dva puta misecno za đir od 300-tinjak km, a da bi volio, itekako bi volio imati nadrkanu trkaću kao sto je bila grdijeva, ali to ne nedopustaju neki drugi prioriteti u zivotu, a mika i grdi  :respekt:  :drink:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #187 : Čet 18:44:05 14.01.2016. »
gle povukla se rasprava kak koja leži na kojim colima i dimenzijama guma, kak "leži" je nekome na stazi nekome na jadranskoj magistrali nekome na njivi .... znaći skroz subjektivan pogled "ležanja" ... moj primjer gore naveden na grobniku se odnosi na različite dimenzije i profil guma, jer opet se vraćam na subjektivan pogled kad vidiš da auto koji se ljulja na malim kotaćima prati ploču na 17' a da pritome ništa ne gubi u smislu brzine prolaza kroz zavoje  ( jer to je nekako nepisano pravilo kad opisujemo kak auto "leži" ) je primjer koliko je bezveze govoriti o colima i profilima, jer oboje će proći zavoj,neko ovak a neko onak ...

da ste ti i sjedi indijanac iz pećine najviše investirali u stazu i breg nije upitno,a niti je to istina da su te dve jedine vozile grobnik,vozili su i drugi neki više neki manje "ozbiljno" ali i to iskustvo se broji ... e a nabijanje ti je tu bezveze i tu se stjeće dojam pogleda s visoka  ;)

Offline daniel 75

• 2.5
  • **
« Odgovori #188 : Čet 18:51:44 14.01.2016. »
A sve vise se pocinje raspravljati kad se rasprodaju 75-ice pa se ima vise vrimena za tipkanje,  :tres:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #189 : Čet 18:53:39 14.01.2016. »
:respekt: svima, i svačije mišljenje volim saslušati i iskustva uvijek dobro dođu ako ne uvijek su jeftinija  :D: nego vlastita, 75 mi je vec 9 godina i daily i vikend auto, i jos uvik sidnem s osmijehom na licu u nju i vozim se sve samo ne ravno, i 2.0 TS sa sperom mi je sasvim dovoljno za zajebanciju po gradu i dva puta misecno za đir od 300-tinjak km, a da bi volio, itekako bi volio imati nadrkanu trkaću kao sto je bila grdijeva, ali to ne nedopustaju neki drugi prioriteti u zivotu, a mika i grdi  :respekt:  :drink:

da seronja Jakov zna što hoće ne bi se ovo pisalo,ali on se rasćerećio na sve strane i sada dolazi u situaciju da baca pare,a ima priliku slušati ljude koji su vozi brdo i stazu i ljude koje su više vozili cestu

sjebana je situacija kad prodaš auto i staneš malo sa strane i pogledaš stvari ... i dalje ih voliš a ekipi pokušavaš reći kako i kaj a da nezajebu pare

Offline daniel 75

• 2.5
  • **
« Odgovori #190 : Čet 18:59:26 14.01.2016. »

da seronja Jakov zna što hoće ne bi se ovo pisalo,ali on se rasćerećio na sve strane i sada dolazi u situaciju da baca pare,a ima priliku slušati ljude koji su vozi brdo i stazu i ljude koje su više vozili cestu

sjebana je situacija kad prodaš auto i staneš malo sa strane i pogledaš stvari ... i dalje ih voliš a ekipi pokušavaš reći kako i kaj a da nezajebu pare

:good:  :drink:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #191 : Čet 19:04:01 14.01.2016. »
zeko koji pogled s visoka?
ne znaju me tu svi ali ti koji me znaju mogu reci jesam ja picka ili covjek, NIKADA nisam ljude gledao s visoka, to sta ja imam na forumima formu pisanja kakvu imam to me najiskrenije bk...u stvarnom zivotu me mislim ekipa ovdje vec zna...dakle zajebi to "s visoka"

komentar je vise bio da se pisu pizdarije bez pokrica...naime
ja sam na toj istoj stazi puno puta vozio 16'' pa 15'' i 17''...nema tu velike filozofije bar sta se staze tice...drzati ce ona guma koja je dobra. Da li si brzi na 15, 16, 17 ovisi o vise faktora, od omjera getribe pa ti bolje odgovara manji kotac ili obrnuto

ja osobno ako vec mogu birati onda 15 i 16 vidim kao dvije najbolje dimenzije ta taj auto...17'' je super ali pitanje je da li je potrebno...ako imas neku opasnu bestiju sa puno konja i Nm onda mozda i jest potrebno 17'' ali ja takvu 75icu jos nisam vidio u zivo, a nije da ih nema...govorim o autima od 300+KS i BBK koji ne stanu nego pod 17'' felgu

to sta je grillz stizao Miku nema apsolutno veze 15 ili 17...ima samo veze sa time da je imao bolje gume
Grobnik su tri stvari: guma, snaga, kocnica...ako nemas sve troje mos se jebat da ces opaliti neko ozbiljnije vrijeme...ja sam isao 1:49:200 jednom...sada zadnji put u 11. mjesecu sa olaksanim autom 1:50 uz promet..htio sam da sa 75 roknem onog Jagora i njegov Alfa 147GTA Novitec rekord 1:47 ali auto je prodan prije toga, a i tesko da bi sa kocnicama koje su bile na 75 to izveo, treba bremza koja moze zaustavit auto...

dakle guma guma guma, onda zolli

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #192 : Čet 19:12:18 14.01.2016. »
gle sve stoji što kažeš ...

« Zadnja izmjena: Čet 19:13:42 14.01.2016. z3kan »

Offline jakov

• 2.5
  • **
  • Nikad Siti, Uvijek Zedni
« Odgovori #193 : Čet 19:12:37 14.01.2016. »
Bijele? Napravio si najbolji moguci odabir  :good:

A nisu bijele, orginal sive su.

A sta se tiče ovoga drugoga.. da, nisam baš pametan sta bi. Kad bi znao da će mi to ići, složio bi auto samo za stazu. Ali onda me sexa to sta nisam toliko doma i da se trefi 3 mjeseca ovako zime, glupo mi je da nemam mogućnost provozati kantu.

Gledam je napraviti do limita street legal. To mi je plan. I pogledati cu pravila historic klase i ići ću vjerojatno u tom smjeru pripreme samog auta što se tiče nekog motosporta.

Da imam kuću i nekakav prostor, bile bi neke stvari već drugačije, a ovako stalno nekog žicam. Da nema marina i fiumana sa garažama nebi ni imao 75icu vjerojatno.

Evo kupio sam te felge, idem na 205/45/16 gume koje se kupe nove već od 500kn i nadam se da je sad svaki td moj.

Jedino što i dalje ova crvena ne ide kako je išla siva.. kao da je sad propisno ufazirana a prije je bila drugačije. Nema je gore i gotovo.

Idem u napad na 2:00
« Zadnja izmjena: Pet 01:29:27 15.01.2016. jakov »
Clint: "Svatko ima pravo jednom u zivotu ispast naivcina"

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #194 : Čet 19:18:23 14.01.2016. »
nemoj napraviti od auta sta sam ja napravio, dobit ces nesto brzi auto ali neces imati auto za vikende...ja sam otisao predaleko i vise nije bilo nazad, a htio sam i auto da se mogu gustat vikednom...a da ne govorim da taj auto sto vise vozis to ces biti brzi, a ne samo povremeno kao ja

gledaj da ostane street legal...da se putno toga olaksati i srediti, a da auto zadrzi formu i da nemas zajebanciju na tehnickom...ok, uz malu pomoc Radica  ;)