0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: z3kan - Ned 19:36:44 10.01.2016.Osjecaj kako auto lezi je toliko subjektivan da je rasprava bespredmetna,netko voli veliki kotac,netko feder plave boje,netko razjeban ovjes i geometriju .... bitno je da se vidi kako auto lezi dok se vozi u koloni i ocito je koji je postelan tvdje a koji mekse,tko vise lovi auto a tko manje,da negovorim o kvaliteti guma.... Tko je gledao na grobniku kak serijska 75 ica na 14' pohabanim slickovima prati nadrkanu sa 50ks vise na 17' sve mu je jasnoKoja to je pratila koju? Dve 75ice su se vozile Grobnikom, jedna je u Njemackoj druga je u Gajnicama...ovo drugo nabijem na masni klip takvu voznju i primjereNemoj spominjat vise 75 i Grobnik, nema toga vise, eventualno Frane osvjetla transaxle obraz...za taj sport treba para koji ljudi ili nemaju ili nece da investiraju, budimo otvoreni
Osjecaj kako auto lezi je toliko subjektivan da je rasprava bespredmetna,netko voli veliki kotac,netko feder plave boje,netko razjeban ovjes i geometriju .... bitno je da se vidi kako auto lezi dok se vozi u koloni i ocito je koji je postelan tvdje a koji mekse,tko vise lovi auto a tko manje,da negovorim o kvaliteti guma.... Tko je gledao na grobniku kak serijska 75 ica na 14' pohabanim slickovima prati nadrkanu sa 50ks vise na 17' sve mu je jasno
a neces vjerovati, ali uzeo sam iste samo col manje
Citat: Grdi - Sri 21:46:07 13.01.2016.Citat: z3kan - Ned 19:36:44 10.01.2016.Osjecaj kako auto lezi je toliko subjektivan da je rasprava bespredmetna,netko voli veliki kotac,netko feder plave boje,netko razjeban ovjes i geometriju .... bitno je da se vidi kako auto lezi dok se vozi u koloni i ocito je koji je postelan tvdje a koji mekse,tko vise lovi auto a tko manje,da negovorim o kvaliteti guma.... Tko je gledao na grobniku kak serijska 75 ica na 14' pohabanim slickovima prati nadrkanu sa 50ks vise na 17' sve mu je jasnoKoja to je pratila koju? Dve 75ice su se vozile Grobnikom, jedna je u Njemackoj druga je u Gajnicama...ovo drugo nabijem na masni klip takvu voznju i primjereNemoj spominjat vise 75 i Grobnik, nema toga vise, eventualno Frane osvjetla transaxle obraz...za taj sport treba para koji ljudi ili nemaju ili nece da investiraju, budimo otvoreniMarko iz Ljubljane (Grillz) i Mika ... nisam jedini to primjetio ... on u zavoju oče ispasti iz auta ali mu Mika nebježi ... na ravnom Mika bježi naravnokaj ... spominjanje 75 i grobnika ... di je problem da se ne bi govorilo o tome? kaj je to sveta krava? nabijem te spike ko ima većega i koliko ga tko može primiti ... svatko ima pravo govoriti i slagati si auto kak hoće ,svako mišljenje se uvažava a iskustvo cijeni,ali kad se postavljaju mišljenja jedna iznad drugih e onda je sveta krava zakurac i ubija smisao alfe 75 i sve što stojadin donosi (kvarove,prolupale motore,ono kad se provozaš prvi put,kad te murjaci gledaju i nekuže kakva je to prevara, najbrže vrijeme na stazi itd.)daj me nemoj jebat
svima, i svačije mišljenje volim saslušati i iskustva uvijek dobro dođu ako ne uvijek su jeftinija nego vlastita, 75 mi je vec 9 godina i daily i vikend auto, i jos uvik sidnem s osmijehom na licu u nju i vozim se sve samo ne ravno, i 2.0 TS sa sperom mi je sasvim dovoljno za zajebanciju po gradu i dva puta misecno za đir od 300-tinjak km, a da bi volio, itekako bi volio imati nadrkanu trkaću kao sto je bila grdijeva, ali to ne nedopustaju neki drugi prioriteti u zivotu, a mika i grdi
Citat: daniel 75 - Čet 18:35:31 14.01.2016. svima, i svačije mišljenje volim saslušati i iskustva uvijek dobro dođu ako ne uvijek su jeftinija nego vlastita, 75 mi je vec 9 godina i daily i vikend auto, i jos uvik sidnem s osmijehom na licu u nju i vozim se sve samo ne ravno, i 2.0 TS sa sperom mi je sasvim dovoljno za zajebanciju po gradu i dva puta misecno za đir od 300-tinjak km, a da bi volio, itekako bi volio imati nadrkanu trkaću kao sto je bila grdijeva, ali to ne nedopustaju neki drugi prioriteti u zivotu, a mika i grdi da seronja Jakov zna što hoće ne bi se ovo pisalo,ali on se rasćerećio na sve strane i sada dolazi u situaciju da baca pare,a ima priliku slušati ljude koji su vozi brdo i stazu i ljude koje su više vozili cestusjebana je situacija kad prodaš auto i staneš malo sa strane i pogledaš stvari ... i dalje ih voliš a ekipi pokušavaš reći kako i kaj a da nezajebu pare
Bijele? Napravio si najbolji moguci odabir