0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Meni osim u novim alfijatima ( od 156 na dalje) i fiatima koljena udaraju u bradu a volan negdje tamo u vražjoj materi
meni je polozaj sjedenja odlican sa skoljkom. imam i vodilicu i original nosace u podu. volan mi je skroz dole i jedva vidim preko instrument table. ramena su mi ispod linije gdje pocinje bocno staklo. kad nadjem vremena spustit cu volan jos nize( nije neki problem slozit). ostaje jos samo problem visokih pedala, al i to se da rjesit.
ja nis ne kemijam, tako imam vec par godina i super je. nemam sta rezat nosace a mogu pomicat skoljku napred nazad kad ocu. to je inace super kad vozis na duza putovanja da si mozes ispruzit noge a kad je neka borba za zivot onda se nabijem skroz do volana. tak vozim jbg. ti grdi ne kenjaj. napravio si 50km u 75ici i vec si jurisnik.
uleti sad! zeko vec juri sa svojom sumporacom na kvart, jos ako ti dodjes bude cijeli kvart zavijen u crno.
a de bre, u Disneylandu?istih smo gabarita i jos sam 10kg tezi, 3x156 sam imao i nema problema za vozaca niti u jednom, isto vrijedi i za 147 i GT, mozda si ti vozio 156 za kinesko trziste