0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
al ako idemo u nedelju onda rano ujutro da odemo na hacijendu i otpilimo vrata s alfe.
Sad ja to moram opet ić skidat jer me zanima. Znači samo korpu maknem, treba šta centrirat, izbijat ili slično, odnosno moram li odvojit alu deklo sa kvačila? I na koji način je potisni fiksiran za korpu? Meni on stoji na korpi i ne miče se. Nije problem stavit oblogu, 300 kn je tu u RI.
Samo korpu odvidas,a potisni lezaj tj. vlacni ti ostaje na korpi.Izbijati netrebas nista,a centrirati se isto netreba jer lamela upada u rubove od zamasnjaka.Jedino za svaki slucaj uzmi neki flomaster i samo povuci crtu od korpe prema zamasnjaku tako ako ti je duplo kvacilo da vratis sve u vertikalu kako je i bilo.Doduse duplo kvacilo bi valjalo centrirati jer su dvi lamele i pitanje je dali joj se gadjaju zubi.Vlacni lezaj na korpi je fiksiran segerom.Dakle odvidas korpu i sve ce ti dalje biti jasno.Po ovim slikama mislim da je tvoje kvacilo jednostruko.Provjeri lamelu i vidi ako je za promjenu da se poslije ne jebes sa time.Bude li ti sto trebalo slobodno zovni na 091 208 55 32.