Autor Tema: Dovidjenja  (Posjeta: 6950 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: Dovidjenja
« Odgovori #15 : Pet 15:36:13 13.11.2009. »
aj mi lipo zabrani da mogu na forum!!!!ispada da sam kriv....a to kad face provociraju i misle da su u pravu onda nista...to sto sam mladi od vas ne znaci da cu dopustit da me se podrugiva i omalozava....

i onda ce doci neki drugi pirc, a ti ces imati 30+g., a taj drugi "pirc" sa 19g. ce ti pricati price i ti se naravno necer ljutiti kao ni sada, jel tako? oprosti dragi moj ali ja mislim da ja sa 34g. i ti sa 19g. ne mozemo o puno toga pricati osim kenjati ovdje o ovoj talijanskoj bizuteriji, moj i tvoj zivot je totalno razlicit

bez uvrede  :good:

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #16 : Pet 15:44:50 13.11.2009. »
aj mi lipo zabrani da mogu na forum!!!!ispada da sam kriv....a to kad face provociraju i misle da su u pravu onda nista...to sto sam mladi od vas ne znaci da cu dopustit da me se podrugiva i omalozava....jer se mogu nositi sa svima vam i na stazi i u garazi!!! zato vise ne zelim dolazit na ovaj forum!!sira molim te   :respekt:

Mogu ti zabranit da dolaziš na forum, mogu te i izbrisat ne'š ti problema, nije u tome poanta, nije poanta ni da se možeš nosit sa svima u garaži i na stazi, poanta je da smo ovdje okupljeni da bi pomogli jedni drugima u tehničkim stvarima i u nabavci dijelova bez natjecateljskog duha u smislu moj auto je bolji od tvog, nadalje, na zajebanciju se odgovara zajebancijom, a ne vrijeđanjem i a ti često nemaš mjeru ni ukusa u raspravama i počmeš vrijeđat jer "to sto sam mladi od vas ne znaci da cu dopustit da me se podrugiva i omalozava"

Je li imaš možda kompleks manje vrijednosti pa se moraš dokazivat, da se s tobom ne mogu zajebavat?? I to kome, ljudima koje skoro ni ne poznaješ, koje si vidija dva puta u životu?? Ovo nije mjesto za dokazivanje, ovo je mjesto di trebamo pomoć jedni drugima.

Daj bogati ponekad razmisli i stani na balun prije nego koji put nešto napišeš, meni nije cilj nikoga brisat, ni banirat, godinama to nisam ni napravija dok niste došli vas par mlađih.
___/=====\°/=====\___

pirc75

• Gost
« Odgovori #17 : Pet 15:54:35 13.11.2009. »
aj me izbrisi ...molim te!!!!!!!

pirc75

• Gost
« Odgovori #18 : Pet 15:55:49 13.11.2009. »
i onda ce doci neki drugi pirc, a ti ces imati 30+g., a taj drugi "pirc" sa 19g. ce ti pricati price i ti se naravno necer ljutiti kao ni sada, jel tako? oprosti dragi moj ali ja mislim da ja sa 34g. i ti sa 19g. ne mozemo o puno toga pricati osim kenjati ovdje o ovoj talijanskoj bizuteriji, moj i tvoj zivot je totalno razlicit

bez uvrede  :good:
pa jel ko govoria o icem drugom nego o talijanskim bizuterijama

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #19 : Pet 15:58:11 13.11.2009. »
aj me izbrisi ...molim te!!!!!!!

Napiši to još jednom i isbrisat ću te.
___/=====\°/=====\___

pirc75

• Gost
« Odgovori #20 : Pet 15:59:07 13.11.2009. »
izbrisi me

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #21 : Pet 16:05:40 13.11.2009. »
Izbrisan si
___/=====\°/=====\___

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #22 : Pet 16:48:10 13.11.2009. »
već je sad,par mlađih vidim...nemam namjeru ovime poticat nove raprave i banove,aj lipo svi ruku pomirenja ako se ko kome zamjerio,zaboravimo,jer pred 2,3 dana je bilo sve 5,odjednom počelo ovo,ajde svi zaboravimo,bićemo kolegijalniji malo,zato je i ovaj forum,jebeš prepucavanje i vrijeđanje..
CH style

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #23 : Pet 16:51:49 13.11.2009. »
Uzzy! A tko će meni napravit ona poliuretaneska ćuda  :82:  :bok:

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #24 : Pet 16:56:00 13.11.2009. »
e da,da...imamo i mi neku trampu za riješit uzzy,nemoj da prođeš :DD: :D:
CH style

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #25 : Pet 17:07:35 13.11.2009. »
uuzzy vracaj se nazad,skuvacemo ti pasta šutu   :DD:

stvarno nema razloga za ovakve svade,kolko znam da je sve pocelo oko toga da cijene nisu bile fer,pa toe  svakoj prodaji  ;)

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #26 : Pet 19:16:39 13.11.2009. »
aj pustite coeka, ocito mu treba da se oladi od foruma na neko vrijeme.

ijuric

• Gost
« Odgovori #27 : Pet 20:53:26 13.11.2009. »
ma ja cu popizdit  :G: jebo vas forum da vas jebo ote na rakiju pomlatite se izvredjajte i sutra ce bit sve drukcije, ja uvijek kazem da ponekad nesto napisano sasvim drugacije zvuci nego kad se kaze jer ne vidis sugovornika, puno puta se protumaci onako kako je citatelj raspolozen i sl...zato ne treba pizdit na forumu treba se uzivo izvredjat ja sam za to  :D: a uzi ce doc nazad kako je muha reko kad odmori zivce i slozi 75icu da bude bolja od rudijeve da mu se moze rugat  :D: i onda opet nanovo  :D:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #28 : Sub 21:02:59 14.11.2009. »
o juricka led te jebo al ti mozes pizdit, pravo zensko  :joj:
nema posta bez bar 5-6 linija texta  :DD: :DD: :DD:

ijuric

• Gost
« Odgovori #29 : Ned 08:25:47 15.11.2009. »
 :D: mislila sam napisat kad bude bolja od tvoje al to je nemoguce dostic pa se osvrnuh na rudijevu  :D:  :DD: da je baba dobra i bog bi ju imo  :D: covjece najgore od svega je sta sam naucila brzo tipkat ko sta mi je jezik brz, jos samo da mozak izvjezbam  :zvizd: :DD:  :love1: