Area Servizio > Styling

"Hrana za mozak" - slike od preko...

<< < (2/8) > >>

ciccio-75:

--- Citat: medozd - Uto 21:01:30   10.11.2009. ---hehe....i ja ovu sliku gledam vec pun k...
zanimljivo da nisam na niti jednoj drugoj slici vidia ovu alfu. nije ovo valjda jedina njena slika :82: :neznam: :neznam:

--- Kraj citata ---
odnapred izgleda kao rz

medozd:
sto ima neka druga njena slika???

kilson:
Dok ne naidje ta druga slika...

:cafe:

[privitak je izbrisao admin]

JaMaL:
Plastika...

fiber ili karbon...

nije strasno ako imas gde i dosta para...

ide pena, kalup, plastika i slaganja slojeva na kraju...

skoro sam gledao ludaka koji je napravio *sve* panele za mustanga od karbona u svom dvoristu... ali sve sem postroja dole... ustedeo je 200kg... za tricavih 40k dolara :)

ako bi radio u obicnom fiberglasu izadje te deo velicine krila oko 50e... sa tim da treba oko 3-4 dana da se uradi...

vrata su komplikovanija jer imaju 3 sloja koja moraju da se spajaju na kraju... pa moras da seces i spajas... i guras ojacanja za sarke ali nije mnogo strasno...

drugar mi se bavi izradom stvari od toga, sve od reklama do camaca... pa sam pricao sa njim... vakum masina za komplikovane delove, kalup i malo volje... sve moze da se napravi...

on je konkretno radio branike za 164 sebi dok je jos imao... izgledaju bolje nego pravi a laksi su i mozes da ih prepravis kako hoces u procesu pravljenja kalupa... :)

ciccio-75:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju