Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139543 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
kako onda odem na semafor i vidim broj 39 last lap 2:05:8... i isto to za br. 42 lastlap 2:05:2...i to ujedno kao vremena

tako da mi sad nije jasno  :82: a narocito to da smo ja i Miko bili uvijek skupa, bio je najdalje od mene jedno 20-30m

zato šta nije pokazivalo na semaforu last lap, nego best lap koji je napravljen s tim autom...a pored toga je pisala razlika u vremenu između last lap i best lap... netko je prije već napravio bio s tim autom 2:05,8

Dakle, Mika je ipak bio onaj koji je vozio 2:05,2 - s tim da je najbolje krugove vozio u početku dok je lovio mene (negdje oko 2:05,6) i kasnije kad je prošao tebe je napravio najbolje vrijeme i tad te i malo bio ostavio...

Pogledaj u totalizator pa će ti sve bit jasnije...a i činjenica je da sam ja zadnji koji sam vozio zelenog punta prije nego je krenuo TA
« Zadnja izmjena: Pon 20:00:05 14.11.2011. fjs »
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
 :D: :sablja: :sablja: :sablja:pokazivalo je last lap milion posto i zadnji krug moj i njegov je bio najbolji i oba su stajala tamo samo ja jazavac tebi dam mobitel pa ne slikam display i stajalo pod last lap ta oba vremena koja sam ti rekao, Tominog Punta nije ni bilo na displayu...cek cek kaj ti oces rec da si brzi od mene :D:

dobro nabrusi sablju za iducu sezonu jer skalpiram :zloco:  bez jebe  :sablja: :D:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
u subotu je bilo nekih zanimljivih vozilica na grobniku

http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,54708.msg992490/topicseen.html#msg992490
stojadin, milicija edišn

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
:D: :sablja: :sablja: :sablja:pokazivalo je last lap milion posto i zadnji krug moj i njegov je bio najbolji i oba su stajala tamo samo ja jazavac tebi dam mobitel pa ne slikam display i stajalo pod last lap ta oba vremena koja sam ti rekao, Tominog Punta nije ni bilo na displayu...cek cek kaj ti oces rec da si brzi od mene :D:

dobro nabrusi sablju za iducu sezonu jer skalpiram :zloco:  bez jebe  :sablja: :D:

Brži sam od tebe u tvom Punticu kojeg si otežao sa znojem namjerno, pa sam tu još izgubio najmanje pola sekunde  ;)  :D:

Fino ti brojčanik pokazuje di je stao i na kojem krugu sa zelenim Puntom br. 40... i znaš i sam da je bio prekid i znaš koliko ste krugova vozili...pa eto, nađi mi onda neku drugu situaciju di su sva 4 Punta u isto vrijeme bila na stazi... plus sama Nokia ti je pokazala da si vozio najbrže 2:07, pa se ti sad misli  :ruganje: :ruganje: :ruganje: :ruganje:
« Zadnja izmjena: Pon 21:47:30 14.11.2011. fjs »
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
nema druge nego da se poredate i ćune van da se vidi koja je veća

Iva

• Gost

:shock:   :DD: :DD: :DD: :DD:

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina

samo pazite da ne bude

<a href="http://www.youtube.com/v/E7GEPkXtz_E&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/E7GEPkXtz_E&rel=0</a>
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
U jebem ti sliku.....   :slin:

Kako ono Grdi reče....ne vozi on Grobnik zbog sekundi, nego zbog gušta ??   :DD: :DD: :DD: :DD: :DD: :DD: :DD: :DD:

Hahahah, Franc KOLO...idući put idem i ja gore...ne mogu ja ovo gledat  i sjedit doma.
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
E moj Grdi kad me ti maznes ja kucu zapalim mam u prijevodu odma  :DD: :DD: prvo se vozis ko picka,zatvaras,teras sa staze u travu, koprive,kuruzu,zelje,drugi put gadam u ljevi cosak laganoooo  :finger: Stopal si me 4 kruga ili 5 nemam pojma kad sam te presao to je  bilo iza Rijeckog znaci skoro na pola staze u zadnjem mjerenom krugu i razlika u pola kruga 6 desetinki dobro ti Frane veli. Kad smo izasli iz boksa ja sam bio treci prvo sam napao Tomu i onog srebrnog Punta 1 turbo onda tebe pa ti racunaj :D: :jazavac: :DD: :DD:
Streha,bok,kotaci

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
E moj Grdi kad me ti maznes ja kucu zapalim mam u prijevodu odma  :DD: :DD: prvo se vozis ko picka,zatvaras,teras sa staze u travu, koprive,kuruzu,zelje,drugi put gadam u ljevi cosak laganoooo  :finger: Stopal si me 4 kruga ili 5 nemam pojma kad sam te presao to je  bilo iza Rijeckog znaci skoro na pola staze u zadnjem mjerenom krugu i razlika u pola kruga 6 desetinki dobro ti Frane veli. Kad smo izasli iz boksa ja sam bio treci prvo sam napao Tomu i onog srebrnog Punta 1 turbo onda tebe pa ti racunaj :D: :jazavac: :DD: :DD:

Nema labavo!!!

Moram ja vidit koliko je Mikica brz...   :sablja: :sablja: :sablja:
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Brži sam od tebe u tvom Punticu kojeg si otežao sa znojem namjerno, pa sam tu još izgubio najmanje pola sekunde  ;)  :D:

Fino ti brojčanik pokazuje di je stao i na kojem krugu sa zelenim Puntom br. 40... i znaš i sam da je bio prekid i znaš koliko ste krugova vozili...pa eto, nađi mi onda neku drugu situaciju di su sva 4 Punta u isto vrijeme bila na stazi... plus sama Nokia ti je pokazala da si vozio najbrže 2:07, pa se ti sad misli  :ruganje: :ruganje: :ruganje: :ruganje:

kad stignem pogledati cu detaljno taj timing, ali brzi nisi :ruganje: :D:
zavrsi ti tu GTV pa da mi prave aute deremo...mozda i Mikicu ulovimo :D:

2 Jure: Punto se vozi samo i iskljucivo zbog sekundi :D: i gusta naravno...dobra su fora puntaci