Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139561 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline matayaAR

• 2.0
  • **
Pozdravljam cijelu delegaciju jazavaca od lokalnih pa do careva koji su dosli iz zadra i splita :respekt:
Bas je bio odlican dan ( mada mi ujutro i nije bilo bas sve na broju ,,,)
Hvala Matiji kaj me vozio u francuzu tam Franetovom rent a kombiju ( koji leti kad ga Frane pricepi )
Cestitke driverima u puntacima na stazi i oko nje i s kotacima i onih koji su ostali bez kotaca  :sablja:
A gust dana je bio povratak u zagreb u ozivljenom bijelku s mikom za volanom  :drive:
Mika ga tera ko da nema sutra i samo mase sabljetinom  :sablja:
Majstorski  :good:

ljudovi zivjeli  :drink:

:bok: meni je bilo odlično, sinoć sam cijelu noć tražio westfielde i caterhame po oglasniku. To stojadini SS

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Stigao u Split u 1 ujutro, razvezao cure i u krevetu bio u 2...

Bilo je odlično, žao mi jedino šta sam imao opet auto kojem ispadaju kola pa se nisam mogao jurit uz Miku i Grdog... ali bit će još prilika...

A na kraju ispada da sam ostao 6., nitko po mraku nije odvozio bolje vrijeme, nisu se vidjele niti oznake pored staze (svitla tuku jako nisko), ali nisam nikad prije niti sanjao da ću pod svjetlima vozit Grobnik - zastrašujuće pomalo iskustvo s obzirom da sam ranije pri 120-130 ostao bez jednog kola...
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline Mirko

• 3.0
Nemoj zajebavat da ti je ispalo kolo  :joj: :ruganje:
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
Aha, uspio je :tup:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Nemoj zajebavat da ti je ispalo kolo  :joj: :ruganje:

Pukla kugla od čistog mira na Puntu, podvuklo se kolo u blatobran, spašavao se na ulazu u rupu dok sam punio 4.tu i taman dok sam propuštao Miku da me prođe, skoro da sam ga pogodio...

Dakle, 2 puta bez kola na Grobniku... i oba puta bez štete na sebi i autu (punto je opet vozio nakon manje od sat vremena)

Offline Mirko

• 3.0
Bitno da tebi nije nista, koja si pegula to nema nigdi
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Posli sam bija prisran kad sam dobio opet Punta kojeg je vozija Grdi da provozan, stalno osluškuješ zvukove, teško se opustit...

Kasnije po noći sam vozio auto šta ga je vozio Mika i sve se činilo ok, ali po noći je užasno teško bit precizan i koliko god se trudiš, ne možeš bit dovoljno opušten jer ne vidiš dobro kuda ideš...

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
zvat ćemo ga Frane-Kotač  :DD: :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline Mirko

• 3.0
Ja ne bi odvozija po noci ni 3 minute, nego kakav je puntač za vozit
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Ja ne bi odvozija po noci ni 3 minute, nego kakav je puntač za vozit

Paaaa, čak nije ni loš...spor je na pravcu, ali ima solidan ovjes (kad ne puca), brz mjenjač, poluslickovi, kaže Mika čak i da je skužio da imaju i špere... zabavan, fali mu 20-30 konja da bi bio baš ono dobar.. a znaš i sam da 2.05 nije loše vrime za auto od 80-tak konja  ;)

Offline Mirko

• 3.0
Ja mislio da ima i vise ks, dobro je to vrime vozili ste do jajcov
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Posli sam bija prisran kad sam dobio opet Punta kojeg je vozija Grdi da provozan, stalno osluškuješ zvukove, teško se opustit...

Kasnije po noći sam vozio auto šta ga je vozio Mika i sve se činilo ok, ali po noći je užasno teško bit precizan i koliko god se trudiš, ne možeš bit dovoljno opušten jer ne vidiš dobro kuda ideš...

jesi cuo kako puca na onom plavom  :D: ja sam isto imao dojam da ce neki kurac pukniti...ali reko jebi se, stisno gas do pleha i sablju van  :sablja:  :D:

sve u svemu punti zakon, narocito kad je 3-4 poznata u giru pa fight  :sablja:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Najbolja vremena Puntica:

2:05:2 Mika
2:05:8 Grdi

opet me uzel 6 desetinki  :D: ako koliko cujem tu negdje se vrtilo i najbolje vrijeme time attacka...tako da smo vozili bilo bi gusto...s tim da su nasa vremena u prometu napravljena

Mikica trebal sam te izgurati na travu :zloco:  :D:

ispravak netocnog navoda, evo nasali smo i vremena, 301 tisucinku je deda bolji, ili ti ga 3 desetinke, deda stizem te  :D: :sablja:

evo vremena

Mika 2:05:545
Grdi 2:05:846

Punta br. 39 sam ja vozio, Mika derao br. 42

jedno jedino vrijeme je brze od Mike, to je valjda i pobjednik TA, 2:05:388...steta, bili bi broj.2 i broj 3  ;)

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Grdi, nešto ne štima...

Jer ako malo bolje pogledaš, vidit ćeš da to nisu tvoji krugovi, tj. da to nisu vremena koja su mogla bit tvoja i Mikina, jer nisu u to vrijeme sva 4 punta bila na stazi...

tako da, pomnijom analizom sam došao do ovoga, najbolji krugovi su bili slijedeći:

- Grdi, Punto 39, krug br. 2170 - 2:07.703
- Tomo, Punto 41, krug br. 2110 - 2:10.665
- Mika, Punto 42, krug br. 2168 - 2:05.226

Moji najbolji krugovi su bili:

- u Puntu 40 kojem je otpalo kolo - krug br. 1960 - 2:10.650
- u krckajućem Puntu 39 kojeg je vozio Grdi - krug br. 2396 - 2:07.255

Tako da Grdi, ipak ti Nokia radi kako treba  ;)

tu imaš sve za pogledat u totalizatoru:

http://adriatic-timing.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=581&Itemid=26
« Zadnja izmjena: Pon 15:52:21 14.11.2011. fjs »

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
kako onda odem na semafor i vidim broj 39 last lap 2:05:8... i isto to za br. 42 lastlap 2:05:2...i to ujedno kao vremena

tako da mi sad nije jasno  :82: a narocito to da smo ja i Miko bili uvijek skupa, bio je najdalje od mene jedno 20-30m