Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139921 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ijuric

• Gost
...i da se svjet ni okrenul naopacke...dalmosi rano rane a purgeri krme  :D:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
mi se ni ne dižemo

govori u svoje ime. ionako nemas previse razloga se dizat. fino kad se dignes u nedelju pogledaj plodove zemlje a mi cemo jest cevape na grobniku.

Offline RUDI-Zd 75

• 3.0
  • -Volim Alfe 75.....
-neču čevape..........u Putnika priko ceste!!!  Na kuvanu spizu!!! :nod: ;)
-Alfa Romeo 75 3.0 V6 EVOLUZIONE
-Alfa Romeo 75 2.0 TS x3
-Alfa Romeo 75 1.8T -America
-Alfa Romeo 75 2.4 TD (3,0 V6),(2,5 V6)..?
-Alfa Romeo 75 1,6
-Alfa Romeo 155 2.5 V6....
-Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD
-Vespa PX200E  x3
-Vespa 125P

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
more i to ali pogledaj program i kad se dolazi na stazu. rostilj se lijepo izvadi pored auta, plinska boca i za 15 min su gotovi, bilo gdje i bilo kad

evoluzione

• Gost
govori u svoje ime. ionako nemas previse razloga se dizat. fino kad se dignes u nedelju pogledaj plodove zemlje a mi cemo jest cevape na grobniku.

ja ću slagati po dućanu i moliti boga da završi smjena,a ne biti jebivjetar ka ti...... :jezik: :jezik:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
jebivjetar ce odlucit jel ce vozit na stazi ili ce pec cevape, sta ces ti izabrat?

evoluzione

• Gost
jebivjetar ce odlucit jel ce vozit na stazi ili ce pec cevape, sta ces ti izabrat?

koju kašetu ću prije odniti,livu ili desnu

ijuric

• Gost
-neču čevape..........u Putnika priko ceste!!!  Na kuvanu spizu!!! :nod: ;)

evo ko zna...vi ste tu ko doma vidim ja  :D: jel to ovi plinasi imaju multifunkcionalu bocu u gepeku  :DD:

ja cu isto gledat plodve zemlje   :D:

hebote kako brzo tipkate  :D: ne mogu to pratit...artritis odo ja spat dok se vi koljete  :D:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
...i da se svjet ni okrenul naopacke...dalmosi rano rane a purgeri krme  :D:

mi uvijek krmimo, dalmosi se furaju na nas.

evoluzione

• Gost

hebote kako brzo tipkate  :D: ne mogu to pratit...artritis odo ja spat dok se vi koljete  :D:

jao ne šali se s time  ;) ;)

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
sta ti je to skete....? :DD:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
papak, ne pravi se blesav nego jel dolazis ti na grobnik. mislim nemroas ti doc, nego oce doc onaj rostilj sta je bio zadnji put da ne opterecujemo onaj zadarski. ko zna oce li krepat u pol posla. ako im je rostilj ko i 75ice onda je lako moguce.

Offline Nikola Bozic

• 3.0
papak, ne pravi se blesav nego jel dolazis ti na grobnik. mislim nemroas ti doc, nego oce doc onaj rostilj sta je bio zadnji put da ne opterecujemo onaj zadarski. ko zna oce li krepat u pol posla. ako im je rostilj ko i 75ice onda je lako moguce.

Napad je naj bolja obrana  :DD: :DD: :DD:.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
opet 24v svira trubu i povlacenje. pa oce li se koja vise pojavit negdje  :82:

Uzzy

• Gost
Zivotna zelja mi je vidit 24v da vozi po cesti,i ne zajebajen se  :DD: :DD: :DD: