Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139614 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Jbga, iako je GTV dobija tablice, taj vikend opet izgleda da imam druge slatke brige  ;)

guzit mozes bilo koji vikend  ;)

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
guzit mozes bilo koji vikend  ;)

da, ali ne mogu svaki vikend tri odjednom  ;)
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
da, ali ne mogu svaki vikend tri odjednom  ;)

rasporedi se, guzi jednu po jednu, project management  :D:

Offline mario75

• 2.5
  • **
Već sam lepo gore napisal starom cestom,u Severinu lupim generalku i uhvatim vas na zadnjem krugu da se netrebate vraćat busom.Na povratku još usput negde platite janjetinu od sreće. :DD: :bravo: ,a ja ću riješit  :drink:
VM sistem živi vječno.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Već sam lepo gore napisal starom cestom,u Severinu lupim generalku i uhvatim vas na zadnjem krugu da se netrebate vraćat busom.Na povratku još usput negde platite janjetinu od sreće. :DD: :bravo: ,a ja ću riješit  :drink:

dogovoreno  :good:

22.04 cemo tako...ako zajebes, papak

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog druženja na Grobniku veliko zadovoljstvo nam je pozvati vas na drugi cjelodnevni evo trackday koji će se održati 24.5.2012. Dođite uživati u sigurnoj i brzoj vožnji s istomišljenicima. Oni koji će prvi puta posjetiti stazu imat će priliku voziti iza instruktora, a oni koji pak žele skidati rekorde za njih će biti idealan time attack na kraju dana. Predviđene su bogate nagrade za sve sudionike i to ne samo najbrže. Ako ste kojim slučajem preskočili  druženje s nama prošle godine, nemojte to ponoviti. Pitajte one koji su bili i uvjerite se da je evo track day najbolje za vas i vaš auto. Zapamtite, 24.5. je dan kada morate biti na Automotodromu Grobnik!!!

Pripremili smo za Vas nekoliko „driver“ paketa: 

-   “evo  rookie driver”, cijena 400 kuna - evo magazin naljepnica, rekreacijska vožnja 45 minuta iza instruktora

-   “evo driver”, cijena 700 kuna - evo magazin naljepnica, transponder, slobodne vožnje od  12.45- 16.30, slike sa evo track daya*

-   “evo profi driver” cijena 1100 kuna - evo majica, evo naljepnica, transponder, sve slobodne vožnje, ručak, slike sa evo track daya*

-   “evo master driver” cijena 1400 kuna - evo majica, evo naljepnica, transponder, full access vožnja (sve slobodne vožnje, time attack i rekreacijska vožnja), ručak, godišnja pretplata na evo magazin, slike sa evo track daya*     

-    TIME ATTACK – doplata na driver pakete 100 kuna ili samo time attack 250 kuna

Zbog ograničenog broja vozila već sada se prijavite na trackday@evo-magazin.com Dovoljno je da pošaljete ime i prezime, adresu, godinu rođenja, automobil koji vozite i driver paket koji ste odabrali.

Više detalja potražite u evo magazinu koji izlazi u travnju.

Obavezno nošenje zaštitne kacige!
Trkaćim automobilima nije dozvoljena prijava osim ako nije drugačije dogovoreno s organizatorom.
*Link sa slikama će biti poslan svim sudionicima koji ostave prilikom prijave ostave svoju mail adresu   
Sve cijene su izražene sa PDV-om

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
03.06 vam je i alfisti.hr pa za clanove kluba imate besplatni gir, necete se bas nesto navoziti zbog guzve ali zgodno za probati  :good:

Offline mario75

• 2.5
  • **
Kaj sad ostaje 22.4. ili je sve prebaćeno na 24.5. :82: :hm:
VM sistem živi vječno.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
22.04 uredno kako i pise par postova ranije...sve kaj je trebalo biti 15.04 prebaceno sad u nedjelju 22.04, 17-20h

Offline mario75

• 2.5
  • **
Hvala na info.ćujemo se krajem tjedna za  :sablja: ako bu plaća do tad,a ako nebu onda sam :truba:
VM sistem živi vječno.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
znači  :truba: i ako bude plaća  :DD: :DD:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
šta reći, koju poslugu porati  :DD:

Offline matayaAR

• 2.0
  • **
Ja jurišam 24.5., vidimo se Grdi?

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
ja sam tamo 22.04 i onda vidjet cemo kada, blesavo mi placati EVO day kada ce biti Track Day u 5. mjesecu plus 03.06 alfisti.hr

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Odg: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.
« Odgovori #974 : Čet 22:47:31 19.04.2012. »
Jebote opet kisa za Rijeku u nedjelju :hm:
Streha,bok,kotaci