0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
mirko to ti je dva prsta benzine
i 3 cigarete ti to traje. nebudi lijen, evo ja sad idem stavit alternator.
mislim da je ipak amortizer u kurcu pa zato nakon cca sat vremena od vožnje se auto nagne na desnu stranu. evo san napravija ventilaciju ali topla voda ne dolazi do kilera, obe cijevi su hladne, šta mi je radit?
amortizer nemoze utjecat na visinu. jel ostavljas auto na istom mjestu. i mali nagib utice jako na visinu, tj dovoljno da jedan zadnji kotac upadne u neko ulegnuce da se odrazi na prednji. malo mi to cudno da nakon 2 sata promijeni visinu.
jel se dize temperatura vode? TS termostat je malo blesav, nece otvorit cak i do 100C i onda propusti ( moras pustit auto da odradi skroz dok ne otvori termostat, to samo jednom moras napravit i onda ce dalje radit normalno) . ocito ti je ostalo zraka pa ne cirkulira. probaj ovako, upali auto i otpusti selnu na crijevu koje ide sa termostata prema kileru ( gornje) i malo okreci crijevo na samom termostatu , ono u smislu da ga skoro svuces sa termostata. tu ti ostane najvise zraka zarobljenog, pa treba izac. isto tako provjeri jel ti uopce radi poluga za otvaranje grijanja kabine.
e hrc meni na ts-u pak je diglo temp skoro do 120 i neće ventilator palit...onda sam odustao,ugasio i pustio da se ohladi sama
termoprekidač
kao i na svakom autu, samo je temroprekidac najlakse dijagnosticirat spojis kontakt kratko
sjebo te Jure, nemoj se sad izmotavati