nemam

al budi sretan zbog toga nije lako trpit ovako nesto vjeruj

...evo situacija je ovakva...necu moci jer 5 somova ne mogu skupiti...niti u blizoj buducnosti...imam 3 i to je to...al to nije zadovolajvajuce prodavatelju pa mislim da od prodaje meni nis

...ono sta bi ja jos radila na autu je sljedece - pituranje u mat crnu ali posteno jer ovo ne valja a to znate i sami, znaci priprema (ko zna kako ste vi to gladili

) i pituranje braco 1500 somova a to se radi samo negdi u zg u mat koliko sam saznala...onda tapeciranje unutrasnjosti u kozu 1500 ojra takodjer

onda...prednji i zadnji branik cca 700 evra s tim da mislim da prednji necu tako lako nac...znaci to mi je jos 4 a da se ni makla nisam

i to pod uvjetom da ste mehaniku skipali sve kako spada...recimo da to je tako

...iman ipak jos jedno pitanje vezano za getribu, citala sam temu cijelu al nisam skuzila tocno koji je mjenjac gore i sta jer radjeno na njemu? pitam sve to zato jer kad bi ja s tim autom dosla majstoru i covjek htio nes radit nema pojma sta je sklapano i od kojih auta i djelova il bi mi kozu odero il bi me otjero

ma u svakom slucaju ima i varijanta sta je neko napiso nahrani svinje i nis ne diraj sta je u ovom slucaju jedino prihvatljiva (iako me muci ta boja zivim blizu mora i posloli me cesto znaci ocu imat kvalitetnu pituru da mi ne bude truleks za godinu dana i da ju ne mogu prat) al opet nemam toliko para...ne znam jel 5 jos uvijek fix al evo ja imam 3 (nije da obaram cenu toliko imam cekala sam neki dug al nis od toga

)...eto...u petak cu svakako na grobniku pogledat detaljno auto frane ce mi osobno sve pokazat