Anketa

kada ce mrle kupit transaxla

za mjesec dana
jos ove godine
u slijedecih 5 godina
nikada

Autor Tema: kada ce mrle kupit transaxla  (Posjeta: 11935 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Uzzy

• Gost
Odg: kada ce mrle kupit transaxla
« Odgovori #60 : Pet 19:50:45 23.10.2009. »
Auto je takvo kakvo je,mogu ti ga dostavit doma ako se odlucis na kupnju,dat ti kratke instrukcije kako se to vozi i to ti je to  ;)

ijuric

• Gost
« Odgovori #61 : Pet 20:07:46 23.10.2009. »
joj ma nije to za nju ...

:bravo: :bravo: konacno glas razuma  :DD: pa naravno da nije  :D: ...ja cu ga ofarbat u pink i bijeli tapecirung nabacit iznutra  :bravo:  :tup:...ja imam auto koji je cekic nov i ne treba mi jos jedan takav...ali isto tako me zanima kakav je auto...nisam nikad vidila mat verziju i ocu znat kako to izgleda dal mogu minivosem ga prati i sl. dal otpada farba kod pranja i tako :D:...ja ne volim da mi je auto prljav...jebiga ubijte me  :D: ...i necu sigurno da mi tapecirung visi na glavi  :D: a sigurno ga ne mislim niti sminkati itd...ostao bi ovakav samo malo ipak sa nekim sredjenim sitnicama  :D: kuis  :tup: ...sicevi su mi ful vazni jer kad fatam zavoj necu da upadam u gnjili sic...zato sam pitala jel truleks ili samo treba malo sapunanja   :tup: :bravo: ...a za mene nije iz drugih razloga ranije navedenih...a glede voznje to je ono sta ja ocu  ;) a dovest ces mi ga u petak ako se poklopi saturn sa marsom  :D: idem zavirit u astro kartu  :D:

uzi ti ne bi nis prodo, al ovaj frane bi i mrtvu kobilu zavaljo pod rasnog araba  :DD:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #62 : Pet 20:11:45 23.10.2009. »
:bravo: :bravo: konacno glas razuma  :DD: pa naravno da nije  :D: ...ja cu ga ofarbat u pink i bijeli tapecirung nabacit iznutra  :bravo:  :tup:...ja imam auto koji je cekic nov i ne treba mi jos jedan takav...ali isto tako me zanima kakav je auto...nisam nikad vidila mat verziju i ocu znat kako to izgleda dal mogu minivosem ga prati i sl. dal otpada farba kod pranja i tako :D:...ja ne volim da mi je auto prljav...jebiga ubijte me  :D: ...i necu sigurno da mi tapecirung visi na glavi  :D: a sigurno ga ne mislim niti sminkati itd...ostao bi ovakav samo malo ipak sa nekim sredjenim sitnicama  :D: kuis  :tup: ...sicevi su mi ful vazni jer kad fatam zavoj necu da upadam u gnjili sic...zato sam pitala jel truleks ili samo treba malo sapunanja   :tup: :bravo: ...a za mene nije iz drugih razloga ranije navedenih...a glede voznje to je ono sta ja ocu  ;) a dovest ces mi ga u petak ako se poklopi saturn sa marsom  :D: idem zavirit u astro kartu  :D:

uzi ti ne bi nis prodo, al ovaj frane bi i mrtvu kobilu zavaljo pod rasnog araba  :DD:

drž se ti dizla i pričekaj da prođe ova psihoza a onda kupuj šta ti srce kaže  :nod:

ijuric

• Gost
« Odgovori #63 : Pet 20:15:28 23.10.2009. »
Puno ti pitanja postavljaš, pa nisu to cipele ili šminka!!!

Ako upali kad okreneš ključ, stane kad stisneš kočnicu i skrene kad okreneš volan, nahrani svinje i ne diraj ništa!!!

Eventualno nalij gorivo, jer ipak to zna potrošit koju kap!!

:DD: a znas kako mi alfisti volimo to stilirati  :D: ja sam znatizeljna baba i tek sam pocela s pitanjima  :D: ...dal ima centralno i klimu, er begove, ako mi krepa ko ce dolazit na intervenciju il makar hot lajn  :D:  :82: :DD:

ma koji dizel, mrzim ga iz dna duse...al buduci radim puno km to je auto koji me ispunjava u tom smislu, ali ja mrzim dizele gotovo ko isus  :D: ...ma ionako neznam ocul moc sve poslozit...ja bi isto volila da uzme neko od vas a ne neki glupan koji ce ga ubijat previse...ja bi ga samo malo  :D:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #64 : Pet 21:00:40 23.10.2009. »
nisam nikad vidila mat verziju i ocu znat kako to izgleda dal mogu minivosem ga prati i sl. dal otpada farba kod pranja i tako :D:...ja ne volim da mi je auto prljav...jebiga ubijte me  :D: ...i necu sigurno da mi tapecirung visi na glavi  :D: a sigurno ga ne mislim niti sminkati itd...ostao bi ovakav samo malo ipak sa nekim sredjenim sitnicama  :D: kuis  :tup: ...sicevi su mi ful vazni jer kad fatam zavoj necu da upadam u gnjili sic...zato sam pitala jel truleks ili samo treba malo sapunanja   :tup: :bravo: ...a za mene nije iz drugih razloga ranije navedenih...a glede voznje to je ono sta ja ocu  ;) a dovest ces mi ga u petak ako se poklopi saturn sa marsom  :D: idem zavirit u astro kartu  :D:

Kako sam ja službeno već postao slab na Juricku, evo par odgovora:
- matt ne znamo još kako se ponaša, ali prehrapava je trenutno za normalno pranje, možda bi trebalo baciti lak preko nje da bude bolja situacija šta se pranja tice..a fleka od benzina brzo nestane... zapravo, najbolje ga i je benzinom prat  :DD:
- tapecirung na krovu ne visi, sve je ok...sicevi nisu gnjili, samo malo oprat i zašit na par mista i bit ce ok.. za full iskorištavanje potencijala ovog auta ipak treba malo profiliranije siceve stavit, šta mi sad za grobnik prebacujemo školjke iz Giuliette
- obloge vrata su malo gnjile, tu treba se malo poigrat i napravit nešto ako baš se želi perfekcija...

Etoo, ako još ja bilo šta mogu pomoc  :andeo:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Uzzy

• Gost
« Odgovori #65 : Pet 21:26:52 23.10.2009. »
Daj nek neko kupi auto vise,pun mi vas je kurac  :DD: :DD: :DD:

ijuric

• Gost
« Odgovori #66 : Sub 15:44:07 24.10.2009. »
ja mislim da ce ipak ostat auto za picke  :D: 80 posto...jos cekamo neke infose  :D:

Mrky

• Gost
« Odgovori #67 : Sub 22:05:46 24.10.2009. »
...sicevi su mi ful vazni jer kad fatam zavoj necu da upadam u gnjili sic... a glede voznje to je ono sta ja ocu  ;)
Žena za svijećom tražit  :good:
Imaš li sestru blizanku za udaju?  ;)

ijuric

• Gost
« Odgovori #68 : Ned 12:11:39 25.10.2009. »
nemam  :D: al budi sretan zbog toga nije lako trpit ovako nesto vjeruj  :D: ...evo situacija je ovakva...necu moci jer 5 somova ne mogu skupiti...niti u blizoj buducnosti...imam 3 i to je to...al to nije zadovolajvajuce prodavatelju pa mislim da od prodaje meni nis  :tuga: ...ono sta bi ja jos radila na autu je sljedece - pituranje u mat crnu ali posteno jer ovo ne valja a to znate i sami, znaci priprema (ko zna kako ste vi to gladili :D: ) i pituranje braco 1500 somova a to se radi samo negdi u zg u mat koliko sam saznala...onda tapeciranje unutrasnjosti u kozu 1500 ojra takodjer  :D: onda...prednji i zadnji branik cca 700 evra s tim da mislim da prednji necu tako lako nac...znaci to mi je jos 4 a da se ni makla nisam  :D: i to pod uvjetom da ste mehaniku skipali sve kako spada...recimo da to je tako  :D: ...iman ipak jos jedno pitanje vezano za getribu, citala sam temu cijelu al nisam skuzila tocno koji je mjenjac gore i sta jer radjeno na njemu? pitam sve to zato jer kad bi ja s tim autom dosla majstoru i covjek htio nes radit nema pojma sta je sklapano i od kojih auta i djelova il bi mi kozu odero il bi me otjero  :D: ma u svakom slucaju ima i varijanta sta je neko napiso nahrani svinje i nis ne diraj sta je u ovom slucaju jedino prihvatljiva (iako me muci ta boja zivim blizu mora i posloli me cesto znaci ocu imat kvalitetnu pituru da mi ne bude truleks za godinu dana i da ju ne mogu prat) al opet nemam toliko para...ne znam jel 5 jos uvijek fix al evo ja imam 3 (nije da obaram cenu toliko imam cekala sam neki dug al nis od toga   :tres: )...eto...u petak cu svakako na grobniku pogledat detaljno auto frane ce mi osobno sve pokazat  :D:

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #69 : Ned 12:56:55 25.10.2009. »
prodaj čađaru i mozes napravit sve sto pozelis  :zloco:

ijuric

• Gost
« Odgovori #70 : Ned 14:11:13 25.10.2009. »
 :tup: :G: kojih 6 sada  :tuga: a jebiga ja kontala padat ce a ti jos opiszdio soma gore  :D: to zato jer sam grintala  :D: ...ma nemam ni pet ni sest jebiga...nije mi trenutak...nagrebala tri i vise nemogu...pocekat ce mene bolji dani...drzim fige da ga dpbrp prodas  ;) a kad dodjes u petak ne da cu gledat detaljno nego ima da sve presnjofam  :D: tako ti to mi babe radimo...a ne vi muski, kako je neko napiso jel pali? vozi  :D: vidimo se u petak ako ju ne prodas do onda...onda cu te ispilat sa potpitanjima... :D:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #71 : Ned 14:14:23 25.10.2009. »
baba, puno filozofiras  :tup:

kako nas jure govori: Samo vi čekajte da grožđe dozori!!! Alfe se beru brzo i bez puno priče

ijuric

• Gost
« Odgovori #72 : Ned 14:17:37 25.10.2009. »
 :DD: a sta mogu takve smo mi babe...zvocamo  :D: ostajes mi ti da ti popijem mozak dok mi ne napravis nesto sto ce vozit bocno  :D:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #73 : Ned 14:21:03 25.10.2009. »
mislim da bi bilo bolje da ti uzzy ponudi onu TSicu, nek ju slozi i nek ti baci cifru. bice jeftinija od GTV a tebi jednako dobra.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #74 : Ned 14:23:03 25.10.2009. »
za 3 some eura se složi takva 75ica da je to smijeh  :nod: