Anketa

kada ce mrle kupit transaxla

za mjesec dana
jos ove godine
u slijedecih 5 godina
nikada

Autor Tema: kada ce mrle kupit transaxla  (Posjeta: 11963 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Uzzy

• Gost
Odg: kada ce mrle kupit transaxla
« Odgovori #15 : Pon 15:32:14 08.06.2009. »
Nikad nije kasno  :DD: :DD: :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #16 : Pon 19:01:50 08.06.2009. »
luda "baba", ali ne dovoljno luda  :D:

nisam siguran, kad već kod lučkog kleči da ju ne privedu jer nema dokumente pored sebe a vozila od ravne gore kad je skužila da ih nema do ZG-a u prosjeku 215 :DD:
stojadin, milicija edišn

ijuric

• Gost
« Odgovori #17 : Uto 08:49:37 09.06.2009. »
nisam siguran, kad već kod lučkog kleči da ju ne privedu jer nema dokumente pored sebe a vozila od ravne gore kad je skužila da ih nema do ZG-a u prosjeku 215 :DD:

:D: al klecanje je urodilo plodom...kazu da ne zavrse svaka klecanja tako  :zloco: ...radili su mi ct mozga i pise normalan...znaci imam i medicinski certifikat da ne spadam u kategoriju looodih  :zvizd: ...cekam da me pocne drmati kriza srednjih godina pa si mozda piknem taj obrovac  :D: a to ce me pocet drmat kad me ohane pubertet...cekam jos uvijek  :crveni:

ijuric

• Gost
« Odgovori #18 : Uto 17:25:08 20.10.2009. »
Sira,Superfly jer se moze poceti komentirati ovaj oglas ili.....???

naravno da moze  :D: vis da su vec poceli  :D: reko je samo bez suvisnih komentara  :D: da si mi dao djir ja bi znala ocu ili necu ovako na slijepo  :neznam: :D: a oces doc ti na grobnik 30tog? da se to malo zblizeg pogleda  :D:

edigtv

• Gost
« Odgovori #19 : Uto 17:51:55 20.10.2009. »
naravno da moze  :D: vis da su vec poceli  :D: reko je samo bez suvisnih komentara  :D: da si mi dao djir ja bi znala ocu ili necu ovako na slijepo  :neznam: :D: a oces doc ti na grobnik 30tog? da se to malo zblizeg pogleda  :D:

uzmi ga na neviđeno  :zvizd:

ijuric

• Gost
« Odgovori #20 : Sri 13:50:52 21.10.2009. »
-malo tražiš....... :joj:

kad se ima nije malo  :D: ne dizite mi cjenu  :tup: :D:

ijuric

• Gost
« Odgovori #21 : Sri 14:34:20 21.10.2009. »
istina...sve stoji i sve je gore...nije lako iskrcat odjednom sumu...da se ovi radovi placali u taj auto bi bilo ulupano jos duplo  para...i kako to onda tek mos prodat...nikako...meni je to i najgori faktor sta kad bi ga kupila da dodjem u situaciju da ga moram prodat a mogla bi se desit, nece bit nikog da ju uzme...vi koji volite tako nesto manje vise znate sami raditi i uvijek cete uzet neku spaljenu i onda napravit ovo sta je uzi i zapravo vecina vas...prodat ju nekoj babi ko meni tesko...to mi je najveci uteg i nemogu zato odluciti ic u to...a i u mojoj blizini ne3ma nikog ko opce zna radit alfe a koji se i uhvati izbit ce mi masu para ako sta rikne a sjebat ce auto...jebem ti selo di zivim i glupe majstore koji ne znaju dalje od svabe  :tres:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #22 : Sri 14:37:50 21.10.2009. »
takav auto uvijek moze i poluispravan doc do zagreba ili splita. no kako je sve slozeno trebalo bi bit mira iducih 10 godina pod tvojim cipelama.

ijuric

• Gost
« Odgovori #23 : Sri 14:40:16 21.10.2009. »
 :DD: ja sam poznati ubojica masina...muho ja koljem sve zivo  :D: a da je bar neko blize jer znas kako je kod tih auta uvijek ce neka sitnica se odvidat...vidi sta se uziju desilo...a ja sam sve zaboravila od mehanike...a nisam ni znala bog zna sto...pakne zamjenit i cilindar kocnica i takve gluposti i to na renolu 4...sto znaci da sam nepismena totalno...kuis  :D: ...sta je bilo sa lamelom sta si napiso? sta jos treba napravit na autu?

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #24 : Sri 14:53:28 21.10.2009. »
Lamela je neuništiva  ;)

Na autu treba samo se potrudit malo (po vlastitom ukusu) oko uređenja unutrašnjosti (npr. treba usisat auto kao br 1  :DD:), ali to su sve stvari poput postavljanja plastika, ušminkavanja sjedala... eto, treba popravit podizač vozačkog stakla i stavit mirisni borić sa nekom golom babetinom  :zvizd:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

ijuric

• Gost
« Odgovori #25 : Sri 14:55:15 21.10.2009. »
a di da ja nadjem te plastike :G: i ko ce mi ih stavit  :tuga:  :D: a glede accesoirresa ili kako se to vec pise, nista boric moze samo miris pravih testosterona da me uveseljava sa suvozacevog sedista  :D:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #26 : Sri 15:04:21 21.10.2009. »
a di da ja nadjem te plastike :G: i ko ce mi ih stavit  :tuga:  :D: a glede accesoirresa ili kako se to vec pise, nista boric moze samo miris pravih testosterona da me uveseljava sa suvozacevog sedista  :D:

Sve plastike ima Uzzy, samo ih on ne voli da budu montirane pa stoje negdi sastrane  ;)

Ma sve ti to Uzzy montira po želji prije isporuke... dakle sve šta ostane je malo očistit auto i odlučit kako pretapicirat unutrašnjost ili je ostavit orginal i malo pokrpit...

Ili ukratko, svaki najgluplji priučeni meštar može sredit sve šta se "pokvari" sitnica na autu...

edigtv

• Gost
« Odgovori #27 : Sri 17:36:28 21.10.2009. »
mrle uzmi ga , da ne ode nekom ko neće  ga znat cjenit  :yahoo: :yahoo: :kosa:
« Zadnja izmjena: Sri 17:36:53 21.10.2009. edigtv »

ijuric

• Gost
« Odgovori #28 : Sri 19:27:06 21.10.2009. »
ako mi zagusti ko ce ga od vas otkupit nazad...to moze kupit jedino manijak medju vama neki...a vi svi imate vec neke projekte  :tup: ...franicu ako mi ga ti ocistis do visokog sjaja mozda me obori do kraja  :D: moran provjerit jos neke stvari onda cemo pregovarat  :D:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #29 : Sri 19:53:48 21.10.2009. »
Ah Mrlice moja, pa ti dobro znaš da pored mog osmjeha sve koliko god sjajno bilo odjednom postaje matt, tako da...  :crveni: :D:

P.S. ja cu ga drage volje otkupit nazad čim garažu sagradim  ;)