0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ubiti Bosch govnjavom motkom!
Ma MS ili Vems i Bog da te vidi; evo me ja se josh dr*kam sa dijagnostikom oko ovog govneta od Moronic-a;Auto mi puca u izduvu izmedju shaltanja i kada se dobro zagreje ne uspeva zadrzhati ler gas, nego svako stajanje, verglaj opet. Promenio sam set svecica i lambdu koja je verovatno riknula zbog ranijeg pucanja a ako i sad rikne ima de je pojedem, svega mi!Ubiti Bosch govnjavom motkom!
Zagadih temu Grdi-u, ne bi bilo loshe odvojiti ovo i prebaciti negde...
Jamal; hmm ne znam za injektore. Ono sto znam je da jedna bobina okine na masu 5 puta u intervalu od 360 sekundi [kada je makina na leru]. Hajde da poverujem da je do nje i da pod visokim opterecenjem ona vishe puta ostavi cyl bez varnice pa ta dizna sukne gorivo u izduv... Timing paljenja je dobar, a ne kapiram sta ce mi senzori za obrtaje? Faza je ok; kontrolisao 3x prilikom zupcenja, onda otvorio i merio komparatorom, pa jos jednom preko vakuma. Ono sto mi se chini, a provericu tachno je da se ovo sve deshava kada je auto full zagrejan, dakle na nekih 90C. Dok je malo hladniji, ponasha se ok - odmah da napomenem da je senzor temperature ok.Motronic je sranje, zato shto mu treba 350Km da upishe fuel trim i moguce je da u stvari roka u izduvu zbog tupave elektronike.Isus: Probano sa novim, nije do njega. Zagadih temu Grdi-u, ne bi bilo loshe odvojiti ovo i prebaciti negde...
To ce ovi glavonje kad se vrate sa zderanja i lokanja,ja neznam
Si ziher d ati ne vuče negdje falš zrak?
Ne vuche, auto radi savrsheno kad se hladan upali.