Huh, davno nisam izveshtavao o radovima...
Elem, razvod za vodu sklopljen tako da koristim staru instalaciju (creva). Sredishnji deo gde su senzori je od 24v - a ostatak razvoda (gornji i donji deo od 12v). Tako se odstranjuje ona bezvezna cevka koja prolazi izmedju glava.
Remontovan je transaxle - promenjen jedan sinhron, lamela je sredjena (prenitovana), sve je to lepo upakovano, nafilovano uljem a menjach sam upada u brzine. Takodje, zadnja kljeshta su remontovana, slozhena. Promenjene su cevi razvoda od T rachve do kljeshta i ubachene su nove plochice i diskovi.
Treci nosach (na zvonu) je izliven nanovo i isturpijan da bude mekshi. Nabavio sam i sveti servo pojachivach sile kochenja, ali nastade problem pri ubacivanju. Cilindar kvachila je suvishe blizu i ne dozvoljava montiranje istog!

Shlicovao sam rupe za nekih 4 mm ali josh nisam obezbedio dovoljno mesta - videcu, ili nova kutija ili da staru masakriram do kraja.

Raduje me najvishe shto sam zavrshio donji zadnji deo sa shmirglanjem i zashticivanjem. Dobih infekciju od prashine. :(
Chim reshim fiksiranje servo pojachivacha, ubacuje se mashina.