0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta tebe buni 305mmx28x26 disk, jedan je jedinstveni za prve 147/156GTA modele do 2004g. (kasnije ide 330mm i veca kljesta), - zatim GTV916 3.0 24v (1995-2003)- GTV916 2.0JTS i 3.0 24v (2003-danas)- GT 3.2 V6...sve je to vrlo slicno...mito je isti disk samo rupe 4x98 sta tebi treba, ili gledaj Fiat Coupe ima isti raspored rupa...razlike su minimalne, a kljesta su IDENTICNA za sve 305mm diskove, samo plocice mrvicu drugaicje ako ne i iste...
H iliti height ... kod gta je 44,5 a kod mita je 48,7 ćini mi se ... a u brembovu katalogu je H isti za oba modela ... to me buni
i od fiata vjerojatno lakše za nabavit.
... a što je loše u tome da znam točne dimenzije diskova ... kaj ste zinuli odma
NERD!!!!!
evo jazavci moji da se pohvalim da olimpijada ima kočnicu pravu ilit moj a6 sad jurim iz samobora 240kmh i auto koči stanem natočit auto i počne na mjestu propadat kočnica , ja opet do pleha on koči ko blesav a na semaforima kad stanem propada i dođem doma koj ti je kurac ne kužim a ono puko zadnji ljevi lajtung ulje na mjestu curi na sve strane a u vožnij abs mu zatvara dotok na taj kotač i sve ispravno ajde da čujem sad pametnu INTERNET MEHANIČARI , da je bila alfa u pitanju sad bi bio na mirogoju