0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: ljube-kugla - Pon 20:51:42 18.08.2008.nego danas dobijem inspiraciju za zadnje kocnice,pa sam resio da stavim,zadnje od una turba ili juga prednji ali starog tipa,klesta od crome a nosace klesta sam zavario sa co2 za de-dion,za sad je samo desna strana uradjena,ostatak kad me ne bude mrzelo i kad nabavim sve delove,obradjen je rukavac na klasicnu meru pa bu moglo i od alfe 155 quote]Ljube,vidin da si mora dosta potokarit glavcinu da stane disk na njuMozda bolje koristit disk od nekog BMW-a il slicno sa vecom rupom meni su osobno sladje male rupe
nego danas dobijem inspiraciju za zadnje kocnice,pa sam resio da stavim,zadnje od una turba ili juga prednji ali starog tipa,klesta od crome a nosace klesta sam zavario sa co2 za de-dion,za sad je samo desna strana uradjena,ostatak kad me ne bude mrzelo i kad nabavim sve delove,obradjen je rukavac na klasicnu meru pa bu moglo i od alfe 155 quote]Ljube,vidin da si mora dosta potokarit glavcinu da stane disk na njuMozda bolje koristit disk od nekog BMW-a il slicno sa vecom rupom
http://i265.photobucket.com/albums/ii232/martinbu/Slika288.jpgza sad imam samo male iz ove garniture i gas za lampe (petrolej),neku kredu sto sam uzeo nije ni za qrac,samo prasiverovatno bi sa drugim cetkama bolje radilo