Da se i ja malo uključim,cijene Alfe ili bilo kojeg auta prvenstveno diktira tržište,a i potreba čovika da proda auto!Što se 75-te tiče moje mišljenje je da i najlošija nemože iči ispod 3-4 tisuče kuna.Napraviš čistu računicu koliko češ dobit za osnovne dijelove,a ostalo na otpad,i to je to.To ako je netko takav da voli darivati ili pomagati drugima,to je druga stvar.Ja osobno nebih uspio dosta toga da nije bilo nesebičnih ljudi i njihove pomoči.Jedino tako možeš nešto i napraviti,ako ti je to hobi.A ako hočeš bit pravi lola i sredit auto po svome guštu i po P.S.-u,onda budi spreman usuti minimum 5 keka euriča/bez svojih ruku/,i onada nije čudno šta ljudi auta cijene.Budimo realni,automobilizam je skup hobi,a večina nas se igra toga,ili radi na principu-Kupi jeftino-prodaj skupo i usput filozofiraj.U aute triba biti zaljubljen,i u njih ulagati,i biti spreman dobro popušiti/Ja osobno ono šta sam uložio,nikad vratit neču-U Ladu skoro 30.000,00 kn-,ali jbg.,to mi je hobi i u tome uživam.Malo sam zafilozofirao,ali došlo mi,pogotovo kad vidim ova prepucavanja.I bogati nemoj da mi ženi ko reče koliko para trošim na aute,ona jadna misli da su sve dobri ljudi zaslužni