ja mislim da ova sa mora ts-ica "vrijedi" toliko ... bar po slikama što možeš vidjet ... ajd ako bi ju uzeo probao bi joj rušiti cifru da si pokrijem transport do doma ... naravno ... ako auto upali i ako je zdrav ... probat ju nemožeš ... mislim možeš na neke "tablice" pa vidjet jel krči getriba i di nabija pa po tome dat ponudu ljudima ... a onda jebat ju i utrpat hrpu love da bi ja bio zadovoljan sa time autom
ja sam svoju kupio za 2500kna i onda istovario još nekih 5 soma eura i tu sam prestao brojat ...

a di sam sad

nema tog transaxla koji nakon 2 rege neće probiti 30-35 soma kuna ma koliko mi šutjeli o tome ... nema nepostoji i kraj priće
ova crna iz Zg ... ona ide za soma eura i to je podrum od cifre koju lik traži ... i šta onda ... klasika brate istovari lovu ko što ovi istovaruju šoder iz vagona ... brate ta traži još barem 2 soma eura minimalno samo za kozmetiku i mehaniku sigurno

i di smo onda
je ... možeš nači auto za 500 eura i onda još jedan ili dva za istu tu cifru i složit jedan da vozi ... i onda nakon dve rege ako izdrži ... koja je onda cifra

ja želim da si svako od nas nađe 24V za 3000 kna regan godinu dana i biraš boju po želji ... prst u uho i vozi ...

....
a koliko realno vrijedi ... onoliko koliko ti je netko spreman platiti taj auto koji prodaješ ... to je tako danas ... ljudi su gladni kruha jbt ... prije se šopalo narod "jeftinim" kreditima pa se mogla nać dobra 75ica za 100-200 eura ... al to je davno svršeno vrijeme