Autor Tema: Položaj za volanom  (Posjeta: 1376 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grilzz

• 2.0
  • **
Položaj za volanom
« : Čet 21:42:46 26.11.2009. »
Bok!

Je li moguče, da se drukčije sedi u '88 TS 75ici nego u '92 IE?

Čini mi se, kao da je volan negdje u daljini i trebao bi imat ruke duge ko majmun da bi normalno sedel.

Pozz!

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Položaj za volanom
« Odgovori #1 : Čet 21:44:55 26.11.2009. »
neki modeli nemaju stelanje, e sad neznam jel po visini ili po dubini. jedno od ta dva im fali.

malo da te ispravim, ne da moras imat ruke ko majmun nego moras bit majmun da uopce sjednes za volan 75ice.  :DD:

Offline Grilzz

• 2.0
  • **
« Odgovori #2 : Čet 21:58:20 26.11.2009. »
Hahaha!  :DD:

Hvala! Vidjet ču, idem sutra probati ako ide i po dubini, jer po visini ima stelanje. 

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #3 : Pet 09:59:13 27.11.2009. »
Hahaha!  :DD:

Hvala! Vidjet ču, idem sutra probati ako ide i po dubini, jer po visini ima stelanje. 

Za štelanje po dubini moraš samo malo otpustit veliku maticu na stupu volana, onu koja zateže konus. Vidiš ju čim sagneš glavu ispod volana.

Ako ti je ona pretegnuta, ne možeš povlačit volan vani....
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #4 : Pet 10:03:17 27.11.2009. »
moguce je da ju je netko pretegnuo da eliminira luft pa volan vise nece ici po dubini. kod mene je isto stegnuto sivonjski jer me zivcira sto se svako malo otpusta a podesavanje po dubini mi ionako netreba.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #5 : Pet 11:48:49 27.11.2009. »
moguce je da ju je netko pretegnuo da eliminira luft pa volan vise nece ici po dubini. kod mene je isto stegnuto sivonjski jer me zivcira sto se svako malo otpusta a podesavanje po dubini mi ionako netreba.

kad su ti ruke do poda kad stojiš  :ruganje:  :DD: :DD: