Autor Tema: Karburator-višak dijelova  (Posjeta: 2248 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dobi

• Gost
Karburator-višak dijelova
« : Sub 18:38:14 29.01.2011. »
Pozdrav...isao sam čistiti dellorto 40 DRLA-uspravne karbove i naravno da sam naisao na problem sa kojim se susreće svaki pravi majstor..a to je višak dijelova...evo slike sta je visak pa ako netko prepozna neka javi ili nacrta di je to?hvala puno

slika je malo mutna ali valjda se vidi..na vrhu rog tijela je oprugica tanašna sa puno krugova

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Odg: Karburator-višak dijelova
« Odgovori #1 : Sub 18:56:44 29.01.2011. »
Pozdrav...isao sam čistiti dellorto 40 DRLA-uspravne karbove i naravno da sam naisao na problem sa kojim se susreće svaki pravi majstor..a to je višak dijelova...evo slike sta je visak pa ako netko prepozna neka javi ili nacrta di je to?hvala puno

slika je malo mutna ali valjda se vidi..na vrhu rog tijela je oprugica tanašna sa puno krugova

To su ti iglice kaj reguliraju nivo benzina u frgazeru tj u onoj casici obicno se zakace na onaj limic od plovka
Streha,bok,kotaci

Offline giulia gt

• 2.5
  • **
  • "frgazer power"
« Odgovori #2 : Sub 19:33:56 29.01.2011. »
nisu mika to te iglice,to su ventili od pumpice za obogacivanje smjese i nalaze se kad otvoris gorni dio karba s plovkom ispod jednog vijka(sa svake strane,tj. svako grlo ima svoj) za krizni izvijac,a na te opruge dolai i jedna mala kuglica samo se ne sjecam dobro kako su okrenuti,ako se dobro sijecam ide kuglica pa taj dio s oprugom okrenutom prema dole. :nod:
"power is nothing without torque"

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #3 : Sub 19:39:11 29.01.2011. »
A viis bananu na slici u pravu si dolaze u onu pregradu :good:
Streha,bok,kotaci

Dobi

• Gost
« Odgovori #4 : Sub 22:04:04 29.01.2011. »
otvorio sam taj gornji dio i nasao te dvije krizne vide...jedine krizne kada se otvori...a te vide su samo glava u biti i kad ih skinem vidim tako jednu cilindričnu supljinu..tu stavljam ovo pretpostavljam?hvala vam puno  :good:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #5 : Sub 22:28:02 29.01.2011. »
otvorio sam taj gornji dio i nasao te dvije krizne vide...jedine krizne kada se otvori...a te vide su samo glava u biti i kad ih skinem vidim tako jednu cilindričnu supljinu..tu stavljam ovo pretpostavljam?hvala vam puno  :good:
I to je to :good:
Streha,bok,kotaci

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #6 : Ned 17:29:50 30.01.2011. »
Tu na oznaceno mjesto ti idu one dvije  "dizne" s federom. Ispod nje, tj. na dno ti prvo ide kuglica ako se ne varam. I moram provjeriti dali ide jos sajbica i brtva!? Jer ima raznih skica po netu i nisu sve bas odgovarajuce. Naravno to je za DHLA modele, pa moras probati potraziti mozda na netu skice za Drla, vjerovatno je isto. Iznad njih ti jos ide jedan kratki saraf s kratkim navojem.

Uploaded with ImageShack.us

samo mi nije jasno dali su ti kuglice negdje zasebno ubacene!? Ili su izgubljene negdje?
Alfizam

Dobi

• Gost
« Odgovori #7 : Ned 19:58:29 30.01.2011. »
dosao prijatelj sa slikom rastavljenog i složio...valjda je ok...hvala svima na pomoći