Autor Tema: Sektaši i balun  (Posjeta: 3335 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

evoluzione

• Gost
Odg: Sektaši i balun
« Odgovori #15 : Sub 13:47:26 20.06.2009. »
s nogometa na pederske teme  :DD: :DD:

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #16 : Pon 00:08:26 22.06.2009. »
nikad nisam voleo to sto toliko ludaka trce za jednom loptom,pa zar nije bolje da svako dobije po jednu i sedne na nju da ne zulja dupe na ladnom betonu

s obzirom da loptu ne sutiram dva puta isto izbacili su me iz skolskog tima da ne povredim nekog pa sam u medjuvremenu popravljao neka od vozila,biciklove ili kolica pa cak i popravljao skolski motocikl koji je zbog zamascene svecice stajao par godina,kad je upalio u ucionici direktor skole me zvao na razgovor a direktor  mi je bio komsija

zamalo da dobijem po opste tehnickom obrazovanju u dnevnik,ali sam zato tadasnjem nastavniku drzao predavanje o dvotaknim i cetvorotaktnim motorima i prenosima zubcanika,to mi je izvuklo prosek sa jedva dvojke na petaka za kraj godine

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #17 : Pon 15:37:59 22.06.2009. »
Pravi Alfisti ne igraju nogomet

ne znam definiciju pravog Alfista, ali ja nogomet ne igram, ne gledam, mijenjam program ako počme na televiziji,
a ljube-kugla me dirnuo u srce s svojim postom, naročito prvim pasusom

nikad nisam voleo to sto toliko ludaka trce za jednom loptom,pa zar nije bolje da svako dobije po jednu i sedne na nju da ne zulja dupe na ladnom betonu

s obzirom da loptu ne sutiram dva puta isto izbacili su me iz skolskog tima da ne povredim nekog pa sam u medjuvremenu popravljao neka od vozila,biciklove ili kolica pa cak i popravljao skolski motocikl koji je zbog zamascene svecice stajao par godina,kad je upalio u ucionici direktor skole me zvao na razgovor a direktor  mi je bio komsija

zamalo da dobijem po opste tehnickom obrazovanju u dnevnik,ali sam zato tadasnjem nastavniku drzao predavanje o dvotaknim i cetvorotaktnim motorima i prenosima zubcanika,to mi je izvuklo prosek sa jedva dvojke na petaka za kraj godine

ljube, molim za dozvolu da prvi pasus stavim u potpis   :care:

Offline ANTE

• 2.5
  • **
« Odgovori #18 : Pon 23:31:01 22.06.2009. »
ja san pao više puta preko baluna
ALFA 75 6V i FIAT RITMO 125 TC ABARTH

Offline RUDI-Zd 75

• 3.0
  • -Volim Alfe 75.....
« Odgovori #19 : Čet 19:12:47 25.06.2009. »
-ni ja ne igram nogomet............on je za curice i kukavice!!!" :zvizd: :zvizd:
-Alfa Romeo 75 3.0 V6 EVOLUZIONE
-Alfa Romeo 75 2.0 TS x3
-Alfa Romeo 75 1.8T -America
-Alfa Romeo 75 2.4 TD (3,0 V6),(2,5 V6)..?
-Alfa Romeo 75 1,6
-Alfa Romeo 155 2.5 V6....
-Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD
-Vespa PX200E  x3
-Vespa 125P