Autor Tema: STEFANICS  (Posjeta: 1421 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

stefanics

• Gost
STEFANICS
« : Pon 20:15:15 09.06.2008. »
Eto da se i ja pojavim ovdje. STEFANICS. Alfa, Alfa, Alfa,... Alfa... Alfa i to bi bilo to, uglavnom. Ostalo se do sada zna manje više. Alfa Romeo Croatia Classic Club je samo jedna od "tvorevina" u kojima sam imao neku neobičnu ulogu...i još imam. www.arccc.tk  :kenj:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
Odg: STEFANICS
« Odgovori #1 : Uto 07:51:15 10.06.2008. »
Pozdrav šefe !  :boss:
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #2 : Uto 10:51:07 10.06.2008. »
 :bok: :bok: :bok:

8AK

• Gost
« Odgovori #3 : Uto 13:49:01 10.06.2008. »
Zdravo  :mah:

stefanics

• Gost
« Odgovori #4 : Sri 17:16:19 25.06.2008. »
 :flag: Kako ste se svi udomaćili ovdje, tako eto da ne drljam stalno solo na starom forumu, iako mi je nekako bio jako drag, i ja navratih da baš ne pričam sa zidovima.

U međuvremenu sam radio neke stvari koje su me malko udaljile iz natipkavanja a i iz dolaženja na neke jurnjave (sjebali mi predsjedničku limuzinu straga pa sam krpario malo...još nije gotova) a pored toga imam još nekih obveza i prema nekim drugim stvarima tako da zasada samo "iz prikrajka" promatram stanje i čekam pravi trenutak...  :FinouCat_03: